Valentinsdag 2019

valentinsdag

Shop gaven i 18 eller 10 karat guld

Shop gaven i forgyld sterling sølv

Shop gaven i sølv

Den skønne Valentines day er en kærkommen anledning til at huske på at fejre kærligheden til én du holder af. Det kan være din hustru, din kæreste, din veninde eller én, du særligt ønsker at betænke ved denne lejlighed. Et fint og holdbart symbol i form af et smukt smykke, vækker glæde og begejstring hver eneste dag året rundt. Det kan være et smykke i pudset sølv, i guldbelagt sølv eller det kan være et smykke i 10 karat guld eller i 18 karat guld. Du vil naturligvis kunne fejre denne dag med en ring, et par øreringe, en halskæde, et vedhæng eller et armbånd – afhængigt af hvem du ønsker at betænke din egen Valentine med.

Vores Queen of Hearts kollektion i 18 karat guld har fine skjulte hjerter, som danner en smuk og symbol ladet bund under den indfattede, facetslebne ædelsten, og udgør dermed et skjult budskab til Valentines day. Kollektionen er sat med skønne lavendelfarvede bolivianske ametyster, smukke mælkede akvamariner, pastelfarvede yndige rosa kvarts eller funklende london blå topaser. Queen of Hearts kollektionen indeholder ringe med ædelsten i flere forskellige størrelser, samt øreringe og vedhæng der passer til. Det er således muligt at sammensætte et smukt sæt, at forære til modtageren, og at forære et nyt smykke fra kollektionen, hver gang der er en god og kærkommen anledning.

Valentines day kan også være oplagt til at stille det helt store spørgsmål: Vil du være min for evigt? Vores Forever After kollektion indeholder både et lille fint udvalg af vielsesringe samt et udvalg af smukke enkle ringe sat med safirer i forskellige størrelser og former. Safir er den hårdeste sten efter diamanten og besidder derfor en meget høj lysrefleksion. Oven i dette findes safiren i et helt regnbue spektre af farver, hvilket gør det muligt at finde lige præcis det smykke i den nuance du ønsker, til denne helt særlige anledning.

carré jewellery forever after safir vedhæng

Et symbolsk smykke kan være et direkte symbol, eller det kan være mere underspillet til Valentines day. Vores Lady Luck kollektion indeholder gamle mellemøstlige beskyttelses symboler som Hamsa og Evil eye, som både findes i 10 karat guld, i pudset sølv og i guldbelagt sølv. Derudover indeholder kollektionen fine små smykke kors både som ørestikker og som vedhæng, som kan gives symbolsk eller blot for den smukke sammensætning af korsets grafiske form, sat med ædelsten som blandede safirer, græs grøn chrom diopsid og diamant.

Vedhæng egner sig fortrinligt som symbolske smykker til Valentines day. De bæres tæt på hjertet og kan enten bæres alene eller sammen med andre skønne vedhæng. Vore bogstav vedhæng sat i 10 karat guld med diamanter fra Copenhagen kollektionen, kan meget fint sættes sammen med et vedhæng sat med smukke funklende diamanter fra Lady Luck kollektionen, en smuk chrysopras fra Colour of Envy kollektionen eller en funklende sort rosenslebet diamant i 18 karat guld fra Rock Star kollektionen.

Valentines day handler om kærlighed. Brug anledningen på lige præcis din måde, og til den eller de personer, du har lyst til at betænke med et helt særligt symbol. Et smykke er et varigt symbol, og derfor kan den helt rette ædelsten sat i et smukt smykke sprede glæde hos den heldige modtager.

Et hjerte er naturligvis det mest oplagte symbol i forbindelse med Valentines day. Et smykke sat med et hjerte er enkelt, smukt og rørende. Hos Carré har vi smukke vedhæng i 18 karat guld sat med safir hjerter. Safir hjerterne findes i mange forskellige nuancer indenfor den lyserøde, lyseblå og gule farveskala. Disse smukke ædelsten håndplukker vi for deres individuelle skønhed, og vi vælger safirer, som ikke er varmebehandlede. Det betyder at de fremstår i præcis den farve som naturen har skabt dem i.

Hjerte vedhæng i 18 karat guld tilbyder vi også til Valentines day, sat med en smuk koral. Vi håndplukker koraler til vore smykker i en skøn, sart orange farve der kaldes ’momo’ på japansk, og betyder fersken. Sådanne koral hjerter er forholdsvis sjældne og vanskelige at finde, fordi der ikke findes mange af dem på markedet mere. De koraler vi tilbyder finder vi hos certificerede forhandlere, der overholder internationale konventioner omkring udvinding og forhandling af disse naturlige vidundere.

Ædelsten sat i et smykke til Valentines day kan være et symbol i sig selv, da hver ædelsten indeholder sin helt egen symbolik. En særlig farve i en ædelsten kan også give et smykke en helt særlig værdi, enten for den der giver en gave, eller den der modtager en gave. Det kan være et par øreringe sat med ædelsten der understreger farven i modtagerens øjne. Det kan være en ring sat med modtagerens yndlings ædelsten. Eller det kan være et armbånd, der passer sammen med modtagerens øvrige armbånd.

Ædelsten i en lyserød nuance er en oplagt Valentines day gave. Rosa kvarts er en af vore mest yndede ædelsten med sin sarte, skønne nuance. Vi har både smykker i sølv, i sølv forgyldt eller i 18 karat guld sat med rosa kvarts. Søger du en helt særlig ædelsten eller farve, kan du finde den ved at søge gennem vores filter ’ædelsten’ eller ’farve’. Her kan du let og overskueligt finde frem til lige præcis det smykke som passer til lejligheden og den person du ønsker at betænke.

Et Valentines day smykke kan både være kostbart og værdiladet eller det kan være en fin lille påmindelse om omsorg og kærlighed. Et armbånd i pudset sølv eller guldbelagt sølv sat med smukke ædelsten fra Archive kollektionen findes i et utal af ædelsten – både som en enkelt type ædelsten og med blandede ædelsten hele vejen rundt. Disse armbånd er absolut Carré klassikere og har været favoritter siden 1991, hvor Carré blev grundlagt.

Traditionen tro afholder vi en konkurrence i anledning af Valentines day. Vi udlodder et smykke som du kan vinde til én du har kær – og som du ønsker at betænke. På denne måde ønsker vi at skabe opmærksomhed omkring glæde og omsorg for dem vi holder af. Følg os på vores nyhedsbrev, facebook og instagram for at holde dig opdateret.

Ethvert Carré smykke pakkes naturligvis ind i en fin æske. Det gælder også for Valentines day – som naturligvis indeholder lidt ekstra fint i din pakke i ugerne op til 14. februar. Det giver en ekstra oplevelse at åbne en gave der er pakket smukt ind, og rent praktisk kan en smykke æske anvendes til at opbevare smykket i, så det holder sig smukt længe. En smykke æske er også praktisk når man har smykker med på farten – fest øreringene hvis man skal videre ud efter en lang arbejdsdag, eller som opbevaring når smykkerne skal med i kufferten og med på rejse.

God fornøjelse med at finde et eller flere smukke smykker til at fejre Valentines day med!

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV og få 10% rabat på dit første køb
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events. Samtidig modtager du ved tilmelding en rabatkode der giver dig mulighed for at spare 10% på et samlet køb på vores webshop (gælder smykker i sølv og 10 karat guld).
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér