TIGER ØJE

Kom tilbage til forsiden med alle ædelsten

TIGER ØJE EGENSKABER / TIGER ØJE SPIRITUALITET / TIGER ØJE HISTORIE / TIGER ØJE GEMMOLOGI

Find alle smykker sat med tiger øje

Tiger øje tilhører den højt elskede kvarts familie. Ligesom den majestætiske tiger, forbindes denne ædelsten med styrke og mod. Hver enkelt ædelsten har et unikt udseende og viser forskellige variationer af striber. Bær tiger øjet ude i solen og oplev hvordan dens gyldne og brune striber skinner. Læs videre, hvis du vil vide mere om det charmerende tiger øje! ♡ Shiri 

De spirituelle kvaliteter for tiger øje inkluderer: Styrke, mod, udholdenhed og fokus. Tiger øje siges at være en kraftfyld ædelsten, der styrker din beslutsomhed. Denne ædelsten menes at gøre dens bærer både modig og tålmodig. Disse kvaliteter gør også tiger øjet til en fantastisk problemløser. 

I det gamle Egypten forbandt man tiger øje med guderne for sol og land, Ra og Geb. Ædelstenen dekorerede derfor ofte øjnene på gamle Egyptiske statuer. 

Tiger øje er en del af kvarts familien. Dens smukke lag af brune nuancer, forekommer når jern er til stede under dannelsen af ædelstenen. Tiger øje kan vise det optiske fænomen, chatoyance, der viser sig som en stribe af reflekteret lys hen over ædelstenens overflade. Denne ædelsten er kategoriseret på 7 ifølge Mohs hårdhedsskala, sammen med resten af kvarts familienTiger øje kan udvindes i Sydafrika, Sri Lanka, Brasilien, Australien, Namibia, Myanmar, Indien og USA. 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér