Carre Archive - Ankelkæde - Sølv Sterling - Smykker

Ankelkæder i vore skønne klassiske viklede kæder er nu tilbage i butikkerne og på web shoppen! Ankelkæderne fås både med og uden ædelsten og i de skønneste sommerfarver. Så nu kan du smykke dig med blandede ædelsten, turkiser, perler, pink opal og perlemor med en sommerlig ankelkæde til sommerbrug på stranden eller i byen. Selvfølgelig både i guldbelagt og i blankt sølv. Carrés ankelkæder er lavet i hånden med de klassiske viklinger som går helt tilbage til 1991 hvor Carré Jewellery blev grundlagt. Hver ædelsten er sat sammen med fin sølvtråd og danner en smuk kæde, som kan indstilles i to forskellige længder. De fine ankelkæder fås også som armbånd fra Carrés klassiske kollektioner Carré Archive og Chain Gang.

Carré smykker i sterling sølv som øreringe, ringe, armbånd og halskæderSmykker som øreringe, ringe, armbånd og halskæder fremstillet i sterling sølv er en vigtig del af Carrés sortiment. Vi har siden 1991 fremstillet smykker i sølv, sat med mange forskellige ædelsten i forskellige størrelser og slibninger.Et sølvsmykke er stemplet med 925S, hvilket er holdigheden på sølvet. Holdigheden angiver mængden af finsølv og her står 925 for 92,5% finsølv mens S står for Sterling, som er den internationale standard for sølv til smykker.Sølvsmykker er smukke og blankt polerede fra sølvsmedens hånd. Med tiden oxiderer smykket og får en fin brugspatina. Et sølvsmykke kan friskes op som en service i vore butikker. Kontakt venligst vore butikker for nærmere information. Det er også muligt selv at rense dine sølvsmykker op med særlige poler klude eller sølv væske. Vær dog opmærksom på, at disse væsker kan være skadelige for de ædelsten, der er sat i smykket.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér