FRI FRAGT TIL VORES BUTIKKER MED CLICK & COLLECT

Ankelkæde - Smykker

Ankelkæder i vore skønne klassiske viklede kæder er nu tilbage i butikkerne og på web shoppen! Ankelkæderne fås både med og uden ædelsten og i de skønneste sommerfarver. Så nu kan du smykke dig med blandede ædelsten, turkiser, perler, pink opal og perlemor med en sommerlig ankelkæde til sommerbrug på stranden eller i byen. Selvfølgelig både i guldbelagt og i blankt sølv. Carrés ankelkæder er lavet i hånden med de klassiske viklinger som går helt tilbage til 1991 hvor Carré Jewellery blev grundlagt. Hver ædelsten er sat sammen med fin sølvtråd og danner en smuk kæde, som kan indstilles i to forskellige længder. De fine ankelkæder fås også som armbånd fra Carrés klassiske kollektioner Carré Archive og Chain Gang.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér