Ringe - Smykker

Carrés ringe er fattet med ægte perler og ædelsten. Alle vores ringe er designet af Shiri Rosenzweig og udelukkende fremstillet i ædle metaller: 10 karat guld, 18 karat guld, oxideret sterlingsølv samt 23 karat forgyldt sterlingsølv. Find ringe til mange forskellige formål, eksempelvis til morgengave, forlovelsesring, studentergave, konfirmationsgave eller til Mors dag.

I vores egne butikker kan du desuden finde et lille udvalg af vielsesringe med granuleringer, ciseleringer og glatte overflader og fælles for dem alle er, at der ikke er sparet på vægten. Vores holdning er, at en vielsesring skal vare hele livet og derfor ikke bør kunne slides igennem. Find butikkernes adresser ved at klikke her.

VIND GAVEKORT PÅ 1.000 DKK
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på nye kollektioner, eksklusive tilbud, kundeevents og meget mere. Du er samtidig med i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr. til Carre.dk, som vi trækker hver måned.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér