Online Summer Sale - spar 40% på klassiske Carré smykker

Vi holder Online Summer Sale på mange smukke smykker. Når vi har Online Summer Sale, har du mulighed for at købe de smykker som vi ikke fremstiller mere. Disse smykker findes så længe lager haves. Da vi har et meget stort udvalg af smykker, og konstant får nye kollektioner, har vi ikke plads til alle smykker, der ikke produceres længere. Men selvom smykkerne er udgået, er de stadig smukke og relevante, og du kan gøre et fantastisk kup under vores Online Summer Sale. Vi glæder os til at tilbyde dig nye smykker til en usædvanligt god pris.

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Online Summer Sale på ringe, øreringe, armbånd og halskæder

Vi holder Online Summer Sale på mange smukke smykker sat med ædelsten i blankt pudset sølv, i forgyldt sølv, i oxideret sølv og i 10 karat og 18 karat guld. Online Summer Sale vil være at finde på vores web shop.

Vi får hele tiden nye kollektioner. Derfor holder vi Online Summer Sale på ældre kollektioner, så vi har plads til alt det nye. Du kan her få et overblik over hvilke smykker vi har valgt at sætte på udsalg denne sæson. Smykker på udsalg findes i et begrænset udvalg, så du skal være hurtig, hvis du skal sikre dig lige præcis det eller de smykker i den ædelsten eller størrelse, som du ønsker dig.

Når vi har Online Summer Sale, har du mulighed for at købe de 18 karat guldsmykker, ringe, øreringe, armbånd og halskæder, som vi ikke fremstiller mere. Disse smykker findes så længe lager haves. På 18 karat guldsmykker tilbyder vi 10% rabat, på disse udgående smykker.

På vores Online Summer Sale har vi som noget helt særligt sat en del af vore 10 karat guldsmykker i pink guld på udsalg. Der er spinkle, smukke kæder i flere længder. Disse kæder er smukke alene på bar hud, eller med et fint vedhæng sat i. Dertil har vi spinkle armbånd – også i pink 10 karat guld, som du kan bruge alene, eller til at sætte sammen med dine andre armbånd.

Vi har på vores Online Summer Sale også enkelte øreringe og ørestikker i 10 karat pink guld, med eller uden diamanter, på udsalg. Der er kun få af hver, så du skal være hurtig for at få fingre i disse skønne smykker. Smykker i 10 karat guld tilbyder vi med 40% rabat.

Du vil også finde enkelte smykker i klassisk gyldent 10 karat guld – med og uden diamanter og safirer.

Vores Online Summer Sale indeholder også en del udgåede smykker i sølv og guldbelagt sølv. Disse smykker er for det meste sat med skønne ædelsten, og du kan både finde smykker med ametyst, citrin, peridot, chrom diopsid, sort agat, zirkonia, pink opal, granat, blå topas, perle, smaragd, rubin og rhodocrocit.

Selvom smykkerne er udgået, er de stadig smukke og relevante. Da vi har et meget stort udvalg af smykker, og konstant får nye kollektioner, har vi blot ikke plads til alle smykker, der ikke produceres længere. Dette er så en oplagt mulighed for at opdatere dit smykkeskrin til en god pris.

Du kan gøre et fantastisk kup under vores Online Summer Sale, og vi glæder os til at tilbyde dig nye smykker til en usædvanligt god pris.

God fornøjelse med at udsalgsshoppe!

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV og få et SMYKKESKRIN i gave ved dit første køb
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events. Samtidig modtager du ved tilmelding en rabatkode, der giver dig et smykkeskrin i gave ved dit første køb på vores webshop.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér