VI LEVERER HELT HJEM TIL DIN DØR

Lange ørestikker i forgyldt sterling sølv sat med grå perle, chrom diopsid, grøn agat, peridot og aventurin - Gem Candy

Øreringe

Varenummer: FS4006 AW17

Lagerstatus: Ikke på lager

Pris: 1.690 DKK

Special Price 1.014 DKK

Elegante Carré Gem Candy ørestikker i forgyldt sterling sølv med en blanding af rørfatninger og grabbefatninger, der på smukkeste vis indfatter ædelstenene. Ørestikkerne er sammensat med forskellige smukke ædelsten: Den grå ferskvandsperle, den grønne cushion slebne chrom diopsid, den cabochonslebne grønne agat og den cabochonslebne grønne peridot, afsluttet med en dråbeformet, cabochonslebet grøn aventurin. Ørestikkerne kan bruges helt klassisk som et par, eller de kan bruges enkeltvis i eet øre og med en enkel ørestik i det andet øre.
Levering
  • Levering 1-3 dage. Prisen for levering i Danmark er DKK 26 med Bring og DKK 39 med PostNord, men køber du for over DKK 800 er fragten gratis.
  • Du kan læse vores øvrige handelsbetingelser her.
Størrelsesguide

Hvis du er i tvivl om hvilken ringstørrelse du skal have, så har vi lavet en størrelsesguide, som kan hjælpe dig på vej.

Klik HER for at åbne Carrés størrelsesguide.

Kundeservice

Du kan kontakte os hvis du har spørgsmål eller problemer i forbindelse med dine online køb.

  • Mail: carre@carre.dk 
  • Telefon +45 33 15 18 88
    hverdage mellem 9-16.

Emballage

Carré smykker købt på vores webshop leveres i fin æske, som når smykkerne købes i vores egne butikker.

Vi vedlægger selvfølgelig også byttebon og faktura.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér