VI LEVERER HELT HJEM TIL DIN DØR

CARRÉ x MATERNITY FOUNDATION

"Jeg har kendt Maternity siden deres spæde start for 15 år siden. Da jeg blev præsenteret for samarbejdet med Maternity var det en oplagt opgave for mig at designe et smykke, der flugter med Maternitys arbejde. Jeg har arbejdet med smykker i 28 år. Det er min erfaring at et smykke ofte er behæftet med symbolik, glæde og gode minder. Her skulle jeg koble et budskab med et smykke som var enkelt og som kunne være et stærkt symbol på Maternitys arbejde. Jeg tegnede smykket som et lille brev.

Et brev har en afsender og en modtager og den symbolik synes jeg var vigtig, fordi man ved at forære smykket som symbol til en person - sender et varigt ønske eller en tanke videre.

LIV er et ord der vækker følelser og associationer. At forære smykket til sig selv kan være et stort privat statement der hylder det vigtigste vi har, og det vigtigste vi giver.

Nemlig livet.

At indgravere LIV med min egen håndskrift betød for mig at jeg lagde noget af mig selv i projektet.

Vi har i forbindelse med LIV armbåndet oplevet at mange kvinder har lagt en stor personlig symbolik i at forære smykket til sig selv, deres datter eller døtre, veninder eller andre knyttet op med deres egen private symbolik, der for dem ligger i ordet LIV.

Det har været symbolik i forbindelse med både glæde og sorg.

At det er lykkedes os at indsamle over 100.000kr. til Maternity er jo så en kæmpe tilfredsstillelse.

Jeg synes at smykket er blevet større end dets fysiske fremtoning, og derfor er det ikke uden stolthed at vi kan præsentere en opfølgning på LIV armbåndet.

Jeg håber at LIV kæden vil fortsætte med at tilføre en personlig betydning og samtidig indbringe maternity endnu et løbende bidrag til deres vigtige arbejde i lande, som har noget mindre tryghed i forbindelse med at give liv, end vi har herhjemme.

Tak."

- Shiri Rosenzweig, Founder & Creative director hos Carré

Læs mere om lanceringen af Carré x Maternity smykkerne og samarbejdet med Maternity Foundation i pressemeddelelsen her

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér