AW19

Jeg er meget betaget af den smukke LABRADORIT med dens blå-lilla lys. Til vores efterårskollektion har jeg brugt labradoritten i flere af smykkerne. Jeg har sat den sammen med den gule CITRIN, den brune RØGKVARTS, den lilla AMETYST og til sidst den intense GRØNNE AGAT. De smukke nuancer og de meget forskellige slibninger i oval, rund og oktogonal giver et smukt spil, og får ædelstenene til at skabe deres egen indbyrdes magi. Du kan se oversigten over alle de mange forskellige ÆDELSTEN  og finde dem du synes bedst om.

Side:
  1. 1
  2. 2
Side:
  1. 1
  2. 2
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV og få et SMYKKESKRIN i gave ved dit første køb
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events. Samtidig modtager du ved tilmelding en rabatkode, der giver dig et smykkeskrin i gave ved dit første køb på vores webshop.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér