VI LEVERER HELT HJEM TIL DIN DØR

Arm Candy

Side:
  1. 1
  2. 2
Side:
  1. 1
  2. 2
Armbånd med smukt slebne ædelsten kan kombineres på din helt egen måde, eller du kan gøre dit armbånd meget synligt ved at bære det alene. Armbånd sat med mange forskellige ædelsten er vidunderlige at se på og tilfører et fint farvespil til din påklædning. Flettede armbånd med din fødselssten indeholder symbolik og er fint til dig selv eller som gave. Du kan finde armbånd med smukt slebne ædelsten sat i SØLV, armbånd med smukt slebne ædelsten sat i OXIDERET SØLV eller armbånd med smukt slebne ædelsten sat i 10 og 18 KARAT GULD. Du kan læse mere om din FØDSELSSTEN eller se OVERSIGTEN OVER ALLE DE MANGE FORSKELLIGE ÆDELSTEN og finde dem du synes bedst om.

 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér