FRI FRAGT TIL VORES BUTIKKER MED CLICK & COLLECT

SMUKKE SNOEDE HOOPS I GULDBELAGT STERLING SØLV MED SEPTEMBER MÅNEDSSTEN SOM ER IOLIT - GEM CANDY BIRTHSTONES

Øreringe

Varenummer: FS4184 IO-September

Lagerstatus: På lager

790 DKK
Smukke snoede hoops i guldbelagt sterling sølv på 1,4cm i diameter. De fine facetslebne iolit vedhæng sat i en grabbefatning er din månedssten hvis du er født i september. Øreringene er en del af Gem Candy Birthstone kollektionen og hører sammen med vore fine flettede armbånd, som også kan sættes med din månedssten. Øreringene måler 2cm fra toppen af hoop'en

* Påkrævede felter

Levering
  • Levering 1-3 hverdage. Prisen for levering i Danmark er DKK 35 med Bring og DKK 49 med PostNord, men køber du for over DKK 800 er fragten gratis.
  • Afhent inden for 1-4 hverdage i vores butik i Lyngby, København, Århus eller Aalborg med Click & Collect. Du vil modtage en SMS når dine smykker kan afhentes.
  • Du kan læse vores øvrige handelsbetingelser her.
Størrelsesguide

Hvis du er i tvivl om hvilken ringstørrelse du skal have, så har vi lavet en størrelsesguide, som kan hjælpe dig på vej.

Klik HER for at åbne Carrés størrelsesguide.

Kundeservice

Du kan kontakte os hvis du har spørgsmål eller problemer i forbindelse med dine online køb.

  • Mail: carre@carre.dk 
  • Telefon +45 33 15 18 88
    hverdage mellem 9-16.

Emballage

Carré smykker købt på vores webshop leveres i fin æske, som når smykkerne købes i vores egne butikker.

Vi vedlægger selvfølgelig også byttebon og faktura.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér