RUTIL KVARTS

Kom tilbage til forsiden med alle ædelsten

RUTIL KVARTS EGENSKABER  / RUTIL KVARTS SPIRITUALITET / RUTIL KVARTS LEGENDE / RUTIL KVARTS GEMMOLOGI

Find alle smykker sat med Rutil kvarts

Rutil kvarts er en transparent til semi-transparent kvarts ædelsten. Ædelstenens smukke gyldne indeslutninger kaldes for rutiler og skinner i ædelstenens indre. Rutilerne kan ligne små nåle i talrige variationer af tykkelser og mønstre – det ene skønnere end det andet. Denne fine kvalitet har givet ædelstenen kælenavnet ”Venus hår”, der forbinder ædelstenen med kærlighedens gudinde. Læs vider, hvis du vil vide mere om den fine rutil kvarts! ♡ Shiri 

De spirituelle kvaliteter for rutil kvarts inkluderer: Selvstændighed, beslutsomhed, forandring og udvikling. Rutil kvarts siges at fremhæve din viljestyrke og beslutsomhed. Denne ædelsten forbindes med forandring og evnen til at give slip på fortiden. Dette gør rutil kvartsen særligt god for personlig udvikling. Rutil kvarts menes også at have særlige beskyttende egenskaber. 

En gammel græsk legende forbinder rutil kvarts med Venus, kærlighedens gudinde. Hun mistede et strå af sit smukke gyldne hår og rejste ned på Jorden for at hente det. Til hendes fortvivlelse, fandt hun sit hår frosset fast i en blok af is. Da hun kastede sit blik på håret igen, så hun hvor smukt det var og forvandlede isen til en hård, klar sten. Stenen skulle indkapsle hendes hår for evigt og blev til den fine rutil kvarts. 

Rutil kvarts er en transparent til semi-transparent ædelsten med nålelignende indeslutninger, der kaldes for rutilerRutiler er årer af elementet titanium, der indkapsles i kvartsen. Kvarts ædelsten kategoriseres oftest på 7 ifølge Mohs hårdhedsskala. Dog er rutil kvarts mere skrøbelig, på grund af dens indeslutninger. Rutil kvarts kan udvindes i Brasilien, Madagaskar, Australien, Sri Lanka, Kasakhstan, Pakistan, Norge, Tyskland, Schweiz og USA. 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér