Rhodochrosit

Rhodochrosit findes i de dejligste lyserøde farver og har delikate bånd af rød og hvid, der flagrer silkeblødt igennem ædelstenen. Dens fine navn stammer fra græsk og betyder ”rose farvet”. Jeg synes at rhodochrosittens bløde og legesyge udseende fremstår særligt smukt når ædelstenen cabochon slibes. Læs videre, hvis du vil vide mere om den udsøgte rhodochrosit! ♡ Shiri

De spirituelle kvaliteter for rhodochrosit inkluderer: Venlighed, tolerance, kærlighed og tilgivelse. Rhodochrosit siges at være en ædelsten der vil fylde sin bærer med medfølelse og barmhjertighed. Denne lyserøde ædelsten menes derfor at skabe god forbindelse med din bløde side. Rhodochrosit siges at være en hjerteåbner, der vil hjælpe dig igennem livsforandringer med åbne arme. Ædelstenen forbindes også med kreative evner og menes at få nye idéer til at opstå.

Den smukke rhodochrosit ædelsten blev populær i 1930'erne. Her blev den ofte brugt til at skabe dekorative genstande.

En Inka legende fortæller at rhodochrosit ædelstenen var forstenet blod af Inkaernes forfædre. Dette betød at ædelstenen fik kælenavnet ”Inka rose”.

Rhodochrosit er kendt for sin rose lyserøde farve med røde og hvide bånd. Rhodochrosit kan også forekomme i brune og gule toner. Farven i den pink rhodochrosit opstår når elementet mangan er til stede under dannelsen. Denne ædelsten kan være lidt skrøbelig og er kategoriseret på 3.5-4 på Mohs hårdhedsskala. Rhodochrosit kan udvindes i Sydafrika, Rusland, Sverige, Italien, Mexico, Argentina, Brasilien, Canada og USA.

Find alle smykker sat med rhodochrosit

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér