Persondatapolitik

Oversigt

  1. Generelt
  2. Hvem er ansvarlig for dine oplysninger
  3. Hvad bruges dine oplysninger til
  4. På hvilket grundlag behandler vi dine personoplysninger
  5. Hvem kan vi dele vores oplysninger med
  6. Hvornår overfører vi personoplysninger til lande uden for EU
  7. Hvor længe opbevare vi oplysninger om dig
  8. Hvilke sikkerhedsforanstaltninger træffes
  9. Hvilke rettigheder har du
  10. Cookies
  11. Version

 

1. Generelt

Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes Carré Jewellery A/S ("Carré", "os", "vores", "vi") indsamler og behandler oplysninger om dig.

Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os i forbindelse med et køb hos Carré, en henvendelse vedrørende et af vores produkter, eller som vi indsamler via Carré’s hjemmeside, www.carre.dk

Carré Jewellery A/S er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse kan ske via kontaktoplysningerne anført under punkt 2.

 

2. Hvem er ansvarlig for dine oplysninger

Ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger:

Carré Jewellery A/S
Kronprinsensgade 9, 1
1114 København K
Danmark
CVR-nr.:DK21840637
Carre@carre.dk

 

3. Hvad bruges dine oplysninger til

Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:

  • For at vi kan levere de produkter du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere, samt for om nødvendigt at kunne kontakte dig vedrørende relevant information om det produkt, du har købt. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, eventuelt opståede retskrav, bogføring og regnskab. Ved køb på Carre.dk indsamles IP-adressen med det formål at varetage vores interesse i, at kunne forhindre svig.
  • Undersøgelser, statistik og analyser for at optimere brugeroplevelsen og Carre.dk’s funktion, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via f.eks. Facebook og Google. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan forbedre Carre.dk samt vise dig relevante tilbud.
  • Kommunikation med dig i forbindelse med udbud af vores tjenester, herunder at kunne levere nyhedsbreve til dig.

Bemærk venligst at afgivelse af personoplysninger kan være nødvendig i forbindelse med indgåelse af kontrakt, eller et krav der skal være opfyldt for at indgå i en kontrakt. I disse situationer vil vi ikke være i stand til at tilbyde dig vores produkter og services, medmindre du meddeler os de påkrævede oplysninger.

 

4. På hvilke grundlag behandler vi dine personoplysninger

Vores behandling af personoplysninger er altid baseret på et lovligt grundlag. Vi kan behandle dine personoplysninger på følgende grundlag:

  1. Dit udtrykkelige samtykke.
  2. Behandlingen er nødvendige for at opfylde en kontrakt som du er part i, eller af hensyn til gennemførelsen af foranstaltninger, der træffes på din anmodning forud for indgåelsen af en kontrakt. Det kan f.eks. være når du handler på vores hjemmeside.
  3. Behandlingen er nødvendig for at opfylde en retlig forpligtelse der påhviler Carré, f.eks. opbevaring af transaktionsoplysninger i henhold til bogføringsloven.
  4. Behandlingen er nødvendige for, at Carré eller tredjemand kan forfølge en legitim interesse. Legitime interesser kan udgøre:
  5. Løbende forbedring af produkter, services, shopping-oplevelse og teknologier.
  6. For at målrette vores markedsføring på sociale medier og kommunikation med dig i overensstemmelse med dine præferencer.

 

5. Hvem kan vi dele dine oplysninger med

Vi kan dele oplysninger om dig med:

  • Vores samarbejdspartnere f.eks. leveringsinfo til transportører, der forestår leveringen af de købte varer til dig. Det kan være samarbejdspartnere til levering af it-services (databehandlere), der behandler oplysninger på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift af systemer og forbedringer af carre.dk, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder retargeting. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlig for.
  • Analyse- og segmenteringsplatforme, såsom Google Analytics, Facebook Buiness Manager eller Google Adwords.
  • Offentlige myndigheder, såfremt det er påkrævet i henhold til lov.
  • Advarselsregistre der identificerer risikable transaktioner med det formål, at bekæmpe (organiseret) onlinesvindel.

 

6. Hvornår overfører vi persondata til lande uden for EU/EEA

Dine personoplysninger kan behandles af databehandlere placeret uden for EU/EEA.

Nogle af disse databehandlere f.eks. Google Analytics, Facebook og Mailchimp er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45. I det omfang vi bruger andre databehandlere end de nævnte, der er etableret udenfor EU, vil det altid ske under iagttagelse af gyldige overførselsgarantier.

 

7. Hvor længe opbevare vi dine oplysninger

Carré sletter løbende oplysninger om inaktive kunder, og opbevarer alene dine oplysninger så længe de er nødvendige for, at opfylde det formål de oprindeligt blev indsamlet til.

De oplysninger vi har indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne jf. punkt 4.

Transaktionsoplysninger gemmes i 6 år som følge af Bogføringsloven.

 

8. Hvilke sikkerhedsforanstaltninger har vi truffet

Hos Carré gør vi vores bedste for, at passe godt på dine personoplysninger.

Vi sikre dine personoplysninger gennem såvel tekniske som organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, med henblik på at beskytte dine oplysninger mod uvedkommendes adgang, manipulation, destruktion/sletning eller tab af oplysninger.

 

9. Hvilke rettigheder har du

Som kunde hos Carré har du som registreret ret til at udøve følgende rettigheder:

  • Indsigt og berigtigelse af dine oplysninger på carre.dk.
  • Sletning efter anmodning
  • Dataportabilitet, dvs. at du efter anmodning kan få udleveret de oplysninger du selv har afgivet til Carré i et struktureret, almindeligt og maskinlæsbart format
  • Mulighed for at trække dit samtykke tilbage

Som kunde hos Carré har du til enhver tid ret til at besigtige og berigtige dine oplysninger ligesom du har mulighed for at trække samtykket til behandlingen af personoplysninger tilbage. Du kan til enhver tid anmode om at få dine personoplysninger hos Carré slettet. Dine oplysninger vil blive slettet på din anmodning, såfremt et af følgende kriterier gør sig gældende;

  • Du trækker dit samtykke tilbage (såfremt dit samtykke dannede grundlag for behandlingen),
  • Oplysningerne viser sig at være urigtige, eller
  • Ikke længere er nødvendige for at opfylde det formål hvortil de blev indsamlet

Udøvelsen af dine rettigheder kan være underlagt betingelser og begrænsninger, og vil i høj grad afhænge af den konkrete behandlingssituation.

Hvis du mener at Carré behandler dine personoplysninger ulovligt, har du mulighed for, at indgive en klage til det danske Datatilsyn.

10. Cookies
Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal som gemmes på din computer. Disse cookies gør det muligt at indsamle information om, hvilke sider og funktioner brugeren anvender og besøger. Du kan læse mere om, hvilke cookies vi anvender, formålet med indsamlingen og hvordan du kan slette eller afvise dem i vores cookiepolitik her

11. Version
Vi vil opdatere denne privatlivspolitik løbene som følge af skiftende juridiske, tekniske eller forretningsmæssige udviklinger. Vi opfordre dig derfor til at gennemgå denne side jævnligt.
Opdateret 22. maj 2018.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV og få 10% rabat på dit første køb
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events. Samtidig modtager du ved tilmelding en rabatkode der giver dig mulighed for at spare 10% på et samlet køb på vores webshop.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér