PRASIOLIT

Kom tilbage til forsiden med alle ædelsten

PRASIOLIT EGENSKABER  / PRASIOLIT SPIRITUALITET / PRASIOLIT GEMMOLOGI

Find alle smykker sat med prasiolit

Prasiolit er den salvie grønne varietet af kvarts familien. Dens fine navn stammer fra græsk, og betyder ”urtegrøn ædelsten”. Da grøn er farven for nye begyndelser, synes jeg at smykker sat med prasiolit, vil være en særlig smuk gave til én, der starter et nyt kapitel i sit liv. Læs videre, hvis du vil vide mere om den kostbare prasiolit! ♡ Shiri

Prasiolittens spirituelle kvaliteter inkluderer: Intuition, kreativitet, vækst og kærlighed. Prasiolit er en ædelsten, der repræsenterer nye muligheder og motivation. At bære en prasiolit, siges at fremme kreative evner og styrke intuitionen, hvilket gør denne ædelsten til en fantastisk ledsager, når der skal startes nye projekter. Prasiolit er også en ædelsten, der ofte bliver forbundet med rigdom.

Prasiolit er det grønne medlem af kvarts familien. Kvarts består af silicium og oxygen, og prasiolitten opnår dens farve fra urenheder af jern og herefter udsættes den for meget høj varme. Prasiolit kategoriseres på 7 ifølge Mohs hårdhedsskala, sammen med de andre varieteter af kvarts. Denne ædelsten findes i Brasilien, Canada, USA, Polen, Tanzania og Zambia.

Find alle smykker sat med prasiolit

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér