COVID-19 OPDATERING

♡ ALLE VORES BUTIKKER ER LUKKET INDTIL D. 7. FEBRUAR 2021 ♡

Alle vores butikker være lukket indtil d. 7. februar 2021. Vores webshop har altid åbent og vi kan levere smykker fra vores skattekammer direkte til din dør. Vi glæder os meget til igen at kunne byde dig velkommen i vores fysiske butikker.

♡ FRI FRAGT MED CLICK & COLLECT ♡

Vælger du at bestille med CLICK & COLLECT vil det blive muligt at afhente dine smykker i en af vores butikker. Du vil blive kontaktet af en af vores dygtige sales advisors på SMS når din ordre er klar til afhentning. 

♡ VI HAR FORLÆNGET BYTTEFRIST FOR JULEGAVER ♡

Du kan selvfølgelig stadig få byttet dine julegaver købt hos Carré, selvom vores butikker desværre i øjeblikket må holde lukke på grund af restriktioner i forbindelse med Covid-19. Derfor har vi forlænget byttefristen for smykker købt i vores fysiske butikker med 14 dage fra den dag vores butikker genåbner.

♡ REPARATION AF SMYKKER ♡

Vi kan desværre ikke modtage eller udlevere reparationer i vores butikker under nedlukningen. Har du et smykke til reparation hos os eller et smykke du ønsker at indlevere, vil det først være muligt at hente eller indlevere efter genåbningen af vores butikker.

Tilbage til forsiden

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér