FRI FRAGT TIL VORES BUTIKKER MED CLICK & COLLECT

COVID-19 OPDATERING

♡ VORES BUTIKKER ER ÅBNE IGEN ♡

Vores butikker i København, Lyngby, Århus og Aalborg er alle åbne igen. Vi glæder os meget til igen at kunne byde dig velkommen i vores fysiske butikker. Vi sørger selvfølgelig for at spritte af og holde afstand, så du trygt kan handle hos os. Vores webshop har altid åbent og vi kan levere smykker fra vores skattekammer direkte til din dør.

♡ BYTTEFRIST FOR JULEGAVER ER 13. MARTS 2021 ♡

Du kan selvfølgelig stadig få byttet julegaver, købt i vores Carré butikker. Derfor har vi forlænget byttefristen for smykker købt i vores fysiske butikker indtil d. 13. marts 2021. Hvis dine smykker er købt online har du som altid 14 dages returret fra den dag du har modtaget dine smykker.

♡ FRI FRAGT MED CLICK & COLLECT ♡

Vælger du at bestille med CLICK & COLLECT kan du afhente dine smykker i vores butik i Lyngby inden for 1-2 hverdage og i København, Århus og Aalborg inden for 2-4 hverdage. Du vil blive kontaktet af en af vores dygtige sales advisors på SMS når din ordre er klar til afhentning. 

Tilbage til forsiden

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér