Shiri Rosenzweig

Diamanter har altid været en vigtig del af mit liv. I 1991 tog jeg mit gradueringscertifikat, som gjorde at jeg kunne sælge diamanter professionelt. Snart fik jeg øjnene op for smykker, perler og ædelsten, og en helt ny verden åbnede sig for mig. Jeg har siden haft utallige ædelsten mellem hænderne og arbejdet med over 900 forskellige typer af ædelsten – og et utal af forskellige slibninger. Fascinationen af stenenes karakter, og måden de kan kombineres på i smykker, er drivkraften i mit arbejde.

Funklende diamanter og familie

Min far introducerede mig i en tidlig alder for diamanter. Hans skabte avancerede værktøjer med sorte diamanter til industriel brug. Han fortalte mig om diamanter, som på én gang er det hårdeste materiale i naturen, men samtidig er sprøde og skrøbelige, og dét har altid fascineret mig. Jeg har med forundring set dygtige diamantslibere forme, slibe og polere verdens hårdeste ædelsten, for diamanter kan kun slibes med diamanter, og processen kræver ekstrem koncentration og præcision.

Senere blev jeg indviet i min israelske families diamanthandel. Jeg etablerede Carré Jewellery i 1991 og udvidede her min horisont for andre smukke ædelsten.

Jeg er født i Tel Aviv i 1966. Min mor er dansk og min far er israeler. Jeg er opvokset i en klassisk kernefamilie med mine forældre og tre yngre brødre. Kreativitet var naturligt for både min mor og far - min far var teknisk kreativ, og min mor var skolelærer med en forkærlighed for alle former for håndarbejde. Hun er stadig en passioneret samler af kunst, artifakter, antikviteter og andre kuriositeter.

Vi er en tæt knyttet familie, som alle er kreative på hver vores måde. Min familie og mine børn er en væsentlig del af min skabertrang – og min største inspirationskilde.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV og få et SMYKKESKRIN i gave ved dit første køb
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events. Samtidig modtager du ved tilmelding en rabatkode, der giver dig et smykkeskrin i gave ved dit første køb på vores webshop.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér