Ledige stillinger

Praktikant søges

Hos Carré Jewellery søger vi lige nu en praktikant med opstart hurtigst muligt til vores PR & Marketing afdeling i indre by. Gerne opstart juni/juli 2018

Er du vild med at have flere bolde i luften, frisk på mange typer af opgaver – og en lærerig og spændende hverdag? Og brænder du samtidig for smykke og modebranchen? Så er dette praktikophold hos Carré Jewellery perfekt for dig.

Som praktikant får du fingeren på pulsen og ansvar – dine opgaver vil spænde bredt og forhåbentlig give dig en god indsigt i smykkebranchen.

Du vil blive en del af vore team på Carrés hovedkontor i indre København.
Praktikstillingen vil være inden for PR- og Marketing og du vil blandt andet arbejde med udarbejdelse af nyhedsbreve i Mailchimp, vedligeholdelse af web, So-Me, samt medvirke i kampagne eksekvering. Derudover vil der være vedligeholdelse af vores webshop samt ad hock opgaver indenfor kundeservice.

Vi ser gerne du har flair for æstestik og har kvalifikationer indenfor enten fotografi, tekstforfatning, Instagram, Facebook eller programmer som Photoshop og Indesign.

Send dit CV og ansøgning til cathrine@carre.dk – vi glæder os til at høre fra dig.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV og få 10% rabat på dit første køb
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events. Samtidig modtager du ved tilmelding en rabatkode der giver dig mulighed for at spare 10% på et samlet køb på vores webshop.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér