Ledige stillinger

Salgsassistent til 8 timer om ugen søges til vores butik i Lyngby 

Hos Carré Jewellery søger vi en dygtig salgsassistent til vores butik i Lyngby på Lyngby Hovedgade 47 til 8 timer om ugen.

Som assistance hos Carré, er det vigtigt, at du er udadvendt, imødekommende og altid yder den bedste kundeservice.
Du elsker design, mode og selvfølgelig smykker. Du har lysten til at lære og udvikle dig inden for salgs- og smykkeverdenen.
Vi går meget op i, at vi er et team, som løfter i flok og arbejder godt sammen for at nå butikkens mål. Det er derfor vigtigt, at du altid yder dit bedste, samt er hjælpsom og fleksibel mht. vagter.

Vi gør meget ud af, at det skal være hyggeligt og sjovt at være en del af Carré teamet. Vi værdsætter godt humør og et godt internt sammenhold. Erfaring med kundehåndtering fra lignende stilling ses som en stor fordel.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at henvende dig til butikschef Amalie på tlf. 45931888.

Kom ind og aflever din ansøgning i butikken, eller send den til ly@carre.dk

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Vi glæder os til at høre fra dig.

VIND GAVEKORT PÅ 1.000 DKK
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på nye kollektioner, eksklusive tilbud, kundeevents og meget mere. Du er samtidig med i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr. til Carre.dk, som vi trækker hver måned.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér