Historie

Historien om Carré er fyldt med store visioner og kærlighed til smukke ædelstene, men det er samtidig også en beretning om en utrættelig indsats for at gøre drøm til virkelighed.

Det begyndte alt sammen i 1991, hvor dansk/israelske Shiri Rosenzweig startede det, der i dag kendes som Carré Jewellery. Gennem familiemedlemmer i Israel, som selv handlede med diamanter, fik Shiri mulighed for at sælge de smukke og eftertragtede sten i Danmark. Springet fra diamanter til smykker er i virkeligheden nok ikke så overraskende for en person, som den dag i dag fortsat er fascineret af den rigdom af farver, som ædelstene og perler byder på, og som samtidig har en stærk passion for smykker med et karakteristisk og individuelt formsprog og med en respekt for ædelstenens naturlige struktur.

I 1994 åbnede Shiri Rosenzweig døren til den første Carré butik og fik dermed placeret sit fantastiske smykkeunivers midt i det smukke, gamle København. Med butikken i Læderstræde på plads tog smykkeproduktionen for alvor fart. Butikken fungerede ikke alene som udstillingsvindue for nye og fortryllende smykker, men også for de mangeartede og fascinerende kuriositeter, som Shiri Rosenzweig bragte med sig hjem fra rejser og markeder overalt i verden. Det næste store skridt blev taget i 1997 med åbningen af den anden Carré butik i Århus. I 2002 fulgte så butikken i Lyngby. I 2009 åbnede endnu en butik i det jyske, nemlig i Aalborg, samt en butik i Charlottenlund, nord for København.

Shiri Rosenzweig bor i dag i København med sin fire børn.

Carré Jewellery har hovedkontor i det indre København. Virksomhedens smykker forhandles – udover i vore egne fem butikker i Danmark - i udvalgte butikker og eksklusive stormagasiner i Danmark, Holland, Taiwan og Japan.

Carré Jewellery hovedkontor.
Carré Jewellery butikker og forhandlere.

VIND GAVEKORT PÅ 1.000 DKK
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på nye kollektioner, eksklusive tilbud, kundeevents og meget mere. Du er samtidig med i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr. til Carre.dk, som vi trækker hver måned.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér