Om Carré

Velkommen til Carré Jewellery

Siden 1991 har Carré Jewellery været båret af lidenskab og kærlighed til ædelsten i al deres naturlighed og skønhed.

Det håndforarbejdede udtryk tager afsæt i vores fascination af antikke smykkeskatte fra hele verden.

I vores butikker forsøger vi at skabe et univers der giver vores kunder en helstøbt oplevelse. Vores drivkraft bunder i et ønske om at inspirere, forføre og overraske i processen med at vælge et helt særligt smykke.

Vores vision er at forblive tro mod vores kreative rødder samtidig med at vi udvikler os kreativt og forretningsmæssigt.

Bag Carré Jewellery står et dedikeret team af medarbejdere, der hver dag søger at optimere oplevelsen ved at købe og eje et smykke fra Carré.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV og få 10% rabat på dit første køb
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events. Samtidig modtager du ved tilmelding en rabatkode der giver dig mulighed for at spare 10% på et samlet køb på vores webshop (gælder smykker i sølv og 10 karat guld).
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér