LABRADORIT

Kom tilbage til forsiden med alle ædelsten

LABRADORIT EGENSKABER  / LABRADORIT SPIRITUALITET / LABRADORIT HISTORIE / LABRADORIT LEGENDE / LABRADORIT GEMMOLOGI

Find alle smykker sat med labradorit

Labradorit er en skøn ædelsten, der reflekterer et væld af fine farver. Jeg synes, at dette funklende farvespil gør denne ædelsten særligt fortryllende. Vælger du et smykke med labradorit, vil det uden tvivl lyse dit smykkeskrin op. Læs videre, hvis du vil vide mere om den magiske labradorit! ♡ Shiri 

Labradorittens spirituelle kvaliteter inkluderer: Viljestyrke, udholdenhed, forandring og opvågning. Labradorit menes at være en meget intuitiv ædelsten, der gør dig særligt opmærksom. Labradorit siges at styrke bærerens beslutsomhed, hvilket gør denne ædelsten fantastisk at bære når du ønsker at opnå dine målsætninger. Labradorit er også forbundet med transformation og menes at kunne hjælpe dig godt igennem store forandringer. 

Labradorit blev opdaget i Labrador regionen i Canada i år 1770. Dog er denne ædelsten beskrevet i meget ældre legender hvilket indikerer, at den blev opdaget længe før. 

En gammel legende beskriver, at labradoritten indeholdt det smukke nordlys på grund af dens helt magiske farvespil. 

Labradorit er en del af feldspat mineral familien. Denne ædelsten kan være semi transparent til opak. Labradorit viser oftest toner af sort og grå med funklende refleksioner af blå, violet, grøn og orange. Dette fine farvespil viser sig på grund af dens indre struktur, hvor lyset spredes i dens lag. Dette fænomen beskrives som labradoresens, navngivet efter denne ædelsten. Labradorit er kategoriseret på 6-6.5 ifølge Mohs hårdhedsskala. Den kan udvindes i Australien, Grønland, Norge, Finland, Mexico, Madagascar, USA, Canada og Rusland. 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér