VI LEVERER HELT HJEM TIL DIN DØR

KYANIT

Kom tilbage til forsiden med alle ædelsten

KYANIT EGENSKABER / KYANIT SPIRITUALITET / KYANIT LEGENDE / KYANIT GEMMOLOGI

Find alle smykker sat med kyanit

Kyanit er en særdeles karakteristisk ædelsten, der fortryller med dens unikke blå farvelag. Denne ædelsten har fået sit navn fra det græske ord ”kyanos”, hvilket betyder ”blå”. Hver enkelt ædelsten viser ofte talrige smukke toner af blå med fine hvide årer, der tilfører en helt særlig kompleksitet og dybde til ædelstenen. Læs videre, hvis du vil vide mere om den fantastiske kyanit! ♡ Shiri 

De spirituelle kvaliteter for kyanit inkluderer: Logik, balance, ro og kommunikation. Denne dejlige ædelsten siges at skabe ro og balance, hvilket gør den fantastisk til meditation og afslapning. Da kyanit siges at være forbundet med logisk tænkning og klar kommunikation, er den også ideel at bære til jobsamtaler eller eksamener. Nogle mener også, at kyanit indeholder en rensende kvalitet, der opklarer enhver forvirring. 

En gammel legende fortæller, at kyanit blev påvirket af Jordens magnetiske kraft, som en kompasnål. Man bragte derfor kyanit med på lange rejser hvor man suspenderede den i et hårstrå, da man mente, at den ville vise vej. 

Kyanit består af aluminium og silikone. Denne ædelsten kan findes i nuancer af blå, grå, grøn, brun, orange og farveløs. Den blå farve er dog den mest velkendte. Blå kyanit viser ofte flere nuancer af blå med hvide årer, der løber igennem ædelstenen. Kyanit kan fremstå transparent til semi-transparent. Denne ædelsten er usædvanlig, når det gælder hårdhed, da dens ene akse er hårdere end den anden. Kyanittens ene akse er kategoriseret på 5, imens den anden er kategoriseret på 7 ifølge Mohs hårdhedsskala. Kyanit kan udvindes i Myanmar, Brasilien, Kenya, USA, Skotland, Østrig og Schweiz. 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér