Fejr konfirmandens store dag med et smykke fra Carré Jewellery symboliseret med en fin ring, et par øreringe, et armbånd eller en halskæde

Se alle vores specielt udvalgte smykker til konfirmanden her.

Den festlige konfirmations tid er en oplagt anledning til at forære et smykke til konfirmanden. Det kan være din datter, dit barnebarn, din veninde eller én i din familie eller omgangskreds, som bliver konfirmeret i år. Et smykke er en værdifuld gave der vil blive båret igen og igen, og som kan vække glæde og begejstring for konfirmanden hver eneste dag, året rundt. Det kan være et fint smykke i 18 karat guld eller 10 karat guld. Eller det kan være et smykke i guldbelagt sølv eller i pudset sølv. Uanset om du vælger at forære en ring, et par øreringe, en halskæde, et vedhæng eller et armbånd til konfirmanden, så vil et smykke være et fint symbol på den store dag og det store skridt det er, at blive konfirmeret.

Smykket til konfirmanden bliver pakket smukt ind!

Vi pakker naturligvis gaven til konfirmanden smukt ind, i en fin æske. At åbne en gave der er pakket fint ind er en oplevelse i sig selv. En smykke æske er både dekorativ og har en praktisk anvendelse til opbevaring af smykket, så det kan holde sig smukt længe. En smykke æske er også god og praktisk når smykkerne skal beskyttes i kufferten og med på rejse.

Carre queen of hearts ring
carre safir hjerte vedhæng

Når konfirmanden skal have et smykke i gave med symbolsk betydning

Konfirmationen er et af de store skridt fra barndommen ind i voksen tilværelsen med mere selvstændighed, frihed, større ansvar og nye udfordringer. Brug anledningen til at overveje om der er noget symbolik, som du ønsker at gaven skal indeholde. Et smykke er i sig selv et symbol der er varigt, og den rette ædelsten, sat i et smukt smykke, kan derfor sprede glæde hos konfirmanden, længe efter at gaven er modtaget, samt være et varigt minde om den store dag.

Et symbolsk smykke til konfirmanden kan være en direkte påmindelse, eller det kan være et mere underspillet symbol. Vores Lady Luck kollektion indeholder det symbolske kors i en opdateret udgave og fås både som ørestikker, som vedhæng og som armbånd, sat med ædelsten som diamant, blandede safirer og den skønne græsgrønne chrom diopsid. Kollektionen indeholder også flere traditionelle beskyttelsessymboler fra mellemøsten, som kan have stor relevans for konfirmanden i forbindelse med konfirmationen. Hamsa og Evil eye findes både i 10 karat guld, i pudset sølv og i guldbelagt sølv.

Et hjerte som et udpræget symbolsk smykke til konfirmanden

Et hjerte kan være et oplagt symbol i forbindelse med konfirmationen. Særligt hvis du står konfirmanden nær. Et smykke sat med et hjerte er både enkelt, det er smukt, og det er betydningsfuldt. Vi har hos Carré smukke vedhæng i 18 karat guld, som er sat med et safir hjerte. Dette smukke safir hjerte findes i mange forskellige pastel farvede nuancer. Lyserøde, lyseblå og gyldne nuancer. Den smukke safir er en ædelsten vi håndplukker for sin individuelle skønhed, og vi vælger safirer, der ikke har været varmebehandlede. De fremstår dermed i lige præcis den nuance som naturen har skabt dem i.

Når konfirmanden skal begaves med sit første smykke med diamanter

Skal konfirmanden i dagens anledning begaves med sin første diamant, er My Precious kollektionen både, som navnet angiver, et smykke der både gives til den man har dyrebar, samt et smykke der er sat med den ypperste ædelsten af dem alle: Diamanten. Diamanterne i My Precious er både sat i sølv og i 10 karat guld, og passer dermed til forskellige gave budgetter. Diamanten er både den ypperste ædelsten og det hårdeste ikke-menneskeskabte materiale. Netop derfor har diamanten sit uforlignelige lysspil, som stammer fra ædelstenens hårdhed. Diamanterne i My Precious kollektionen er brillant slebne.

carre forever after øreringe og ringe

Et hjerte som et underfundigt skjult symbol i et smykke til konfirmanden

Hjerter findes også mere skjult i vores Queen of Hearts kollektion i 18 karat guld. Bunden under den indfattede, facetslebne ædelsten består af små skjulte hjerter, og udgør dermed sit eget underspillede budskab. Denne kollektion består af smukke, lavendelfarvede ametyster fra Bolivia, skønne mælkede akvamariner, yndige rosa kvarts ædelsten eller glitrende London blå topaser. Ringene i denne kollektion fås i flere forskellige størrelser. Derudover fås øreringe og vedhæng som passer smukt til ringene, så du kan sammensætte et sæt til konfirmanden, eller forære et nyt smykke fra kollektionen til kommende lejligheder.

En særlig ædelsten som et symbolsk smykke til konfirmanden

Et smykke til konfirmanden sat med ædelsten kan bære symbolik i sig selv. At fremhæve denne symbolik med ædelsten er en smuk, sød og omsorgsfuld gave. En bestemt farve i en ædelsten kan også være med til at skabe en helt særlig værdi i et smykke til konfirmanden. Et par øreringe kan være sat med ædelsten der understreger konfirmandens øjne. En ring kan vælges til konfirmanden med hendes yndlings ædelsten eller yndlings farve. Eller det kan være et fint armbånd, der passer med konfirmandens øvrige armbånd.

carre twisted hoops i sølv

Enkle smykker uden ædelsten til konfirmanden

Flotte smykker uden ædelsten er oplagte til den stilbevidste konfirmand og står på mange ønskelister. Shield kollektionen er yndet blandt konfirmander, i sit mere rå og unge udtryk. Særligt Shield ringen med bitte små granuleringer på overfladen, er en yndet konfirmand gave. Den kan bruges på pegefingeren eller ringfingeren, og passer sammen side om side med ringe både med og uden ædelsten. Shield kollektionen indeholder også smukke runde hoops, der passer til, ligeledes med granuleringer i overfladen.

De nyeste smykke kollektioner fra Carré uden ædelsten til konfirmanden

Gem Candy kollektionen med håndgraverede nålestriber og The Twist kollektionen, i snoet sølv, indeholder begge flotte hoop øreringe i flere forskellige størrelser og udformninger. Disse er også yndede blandt konfirmanderne. De findes både i guldbelagt sølv og pudset sølv, og er super flotte til både hverdag og festlige lejligheder. Begge kollektioner indeholder en helt enkelt ring med samme smukke overflade. Alene eller sat sammen er ringene også smukke i al sin enkelthed.

carre shield ringe og hoops

Når konfirmanden skal have et smykke som et fint vedhæng til at mindes den store dag

Et vedhæng er også velegnet som et personligt smykke til konfirmanden. Vedhæng bæres tæt på hjertet og kan både bæres alene, eller de kan bæres med andre smukke vedhæng og fortælle sin egen historie. Vore bogstav vedhæng fra Copenhagen kollektionen med glitrende diamanter sat i 10 karat guld, er en smuk og personlig gave. Disse vedhæng er også velegnede til at kombinere med andre vedhæng f.eks. sat med den græsgrønne chrom diopsid, eller flere diamanter sat i 10 karat guld, fra Lady Luck Saint Chapelle kollektionen.

Et armbånd som smykke til konfirmandens samling til den store dag

Armbånd bliver ofte brugt sammen. Hvert armbånd er et smykke der har en påmindelse om en glad giver, et nøje udvalgt køb, et symbol på venskab eller en særlig lejlighed, og udgør dermed et helt personligt smykke til konfirmanden. Konfirmandens armbånd kan derfor ofte fortælle sin egen personlige historie. Armbånd findes i sølv, guldbelagt sølv, 10 karat guld og 18 karat guld. De er enten enkle uden sten eller sat med én eller flere skønne ædelsten. Der er ingen regler for hvordan disse armbånd sættes sammen, og de vil derfor have sit eget unikke præg som smykke på konfirmandens håndled.

carre 10 karat armbånd med chrom diopsid

Sådan finder du det helt rigtige smykke til konfirmanden

At søge en helt særlig ædelsten eller farve, kan nemt gøres ved at søge gennem vores filter ’farve’, ´ædelsten´ eller ved at anvende de øvrige filtre. Her kan du let og overskueligt blive inspireret og finde frem til lige præcis det smykke, som passer til konfirmanden, ud fra de kriterier du har i tankerne, eller du kan via filtrene lade dig inspirere til den rette gave.

God fornøjelse med at finde det helt rigtige smykke til konfirmanden!

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV og få 10% rabat på dit første køb
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events. Samtidig modtager du ved tilmelding en rabatkode der giver dig mulighed for at spare 10% på et samlet køb på vores webshop (gælder smykker i sølv og 10 karat guld).
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér