Carré+LS

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

I anledning af blomsterdesigner Leif Sigersens 25-års jubilæum har vi lanceret en kollektionen til mænd skabt af Leif Sigersen i samarbejde med Carrés chefdesigner og direktør Shiri Rosenzweig. Leif Sigersen er kendt for sine fantasifulde blomsterdekorationer, scenedekorationer, vinduesudstillinger og scenografiske produktioner med blomster og effekter til film og modeserier. Kollektionen er formgivet, så sølvstykkerne giver indtryk af at være klippet ud med en saks, som var de lavet af papir. Resultatet er rå sølvsmykker tiltænkt mænd – kvinder må også gerne låne. I et begrænset antal findes der både armbånd, fingerringe og halskæder med vedhæng. Alt er fremstillet i rent sterlingsølv 925 S.

VIND GAVEKORT PÅ 1.000 DKK
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på nye kollektioner, eksklusive tilbud, kundeevents og meget mere. Du er samtidig med i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr. til Carre.dk, som vi trækker hver måned.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér