Carre Archive

Carré Archive er kollektionen med vores mest ikoniske smykker fra Carré gennem årene. Det er klassikere med rødder i passionen for ædelsten i alle regnbuens farver, som er indfattet i både sterlingsølv og forgyldt sterlingsølv. Formsproget i Carré Archive er enkelt, så fokus netop er på ædelstenens farve og slibning. Enkle elementer som riller eller snoninger i metallet fremhæver de forskellige ædelsten og perler og giver både et antikt og håndlavet islæt.

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV og få et SMYKKESKRIN i gave ved dit første køb
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events. Samtidig modtager du ved tilmelding en rabatkode, der giver dig et smykkeskrin i gave ved dit første køb på vores webshop.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér