Smykkerne

Carré tilbyder et stort og varieret udvalg af øreringe, ringe, halskæder, armbånd og andre smykketyper. Fællestrækkene for Carrés design er det farverige, detaljerige og ikke mindst det sentimentale: Vores kollektioner appellerer til sanserne, stemninger, håb og drømme, og netop derfor navngives stort alle smykkekollektioner med et familienavn.

Se og læs mere om vores nogle af vores mest fremtrædende smykkekollektioner her.

Vores smykker er indfattet med ægte perler og ædelsten, som fra naturens hånd er unikke. Ikke to er ens, hvilket er med til at give smykkerne liv og personlighed. Vi værdsætter skønheden i de naturlige sten, hvilket betyder, at stenene ofte ikke er helt perfekte eller helt identiske. Vi har valgt at fremhæve naturens individuelle præg på stenene i vores smykker.

Carré smykker er udelukkende fremstillet i ædle metaller: 10 og 18 karat guld, oxideret sterling sølv samt 23 karat forgyldt sterling sølv. Vore sølvsmykker er stemplet med det internationale lødighedsmærke '925S', hvilket betyder, at smykket indeholder 92,5 % rent sølv, mens de resterende 7,5 % består af en metallegering. Vore guldsmykker er stemplet med henholdsvis '750' for 18 karat guld og '417' for 10 karat. Vore smykker er desuden stemplet med vores eget navnestempel "carre".

Læs mere om vores ædelstene, guld- og sølvkollektioner i menuen til venstre.

Du kan også lære mere om, hvordan du skal pleje, behandle og opbevare dine smykker ved at klikke her.

VIND GAVEKORT PÅ 1.000 DKK
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på nye kollektioner, eksklusive tilbud, kundeevents og meget mere. Du er samtidig med i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr. til Carre.dk, som vi trækker hver måned.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér