Smykkepleje

Pas godt på dine Carré smykker, og de vil holde sig smukke længe!
Dit Carré smykke er fremstillet med den yderste omhu. Det er fremstillet i ædle metaller og er lavet i hånden. Et væsentligt element i dit Carré smykke er spinkle fatninger og tråde, som er med til at give det et let og fint udseende. Med den rette omsorg vil dit smykke vedblive med at være smukt i mange, mange år.

Dit 10 karat guld smykke

Dit smykke i 10 karat guld indeholder 41,7% rent guld. Resten er sølv og bindemetaller. Dit Carré smykke er garanteret nikkelfrit.

Dit 10 karat smykke kan blive mørkere med tiden af fedt og snavs. Det er særligt i hulninger eller omkring ædelstenen at der kan sætte sig fedt og snavs, som ikke poleres af i brug, fordi disse punkter ingen direkte kontakt har med omgivelserne. Får du brug for en rensning af dit smykke kan vi tilbyde denne service – henvend dig i én af vore butikker, hvor vi vil forsøge at hjælpe dig.

Du bør jævnligt få checket fatningerne i dit 10 karat smykke. Når du bruger dit smykke bliver det udsat for almindeligt slid og stød. Dette kan få ædelstenen til at blive løs. Bliver din ædelsten løs kan vi tilbyde denne service hos vores guldsmed, som kan sætte den fast igen.

Dit 10 karat smykke – særligt hvis det er en ring eller et armbånd – kan komme ud af form. Dette forekommer som en del af det almindelige brugs slid på dit smykke. Vi kan tilbyde at rette dit smykke ud igen – henvend dig i én af vore butikker, hvor vi vil forsøge at hjælpe dig.

Dit 18 karat guld smykke

Dit smykke i 18 karat guld indeholder 75% rent guld. Resten er sølv og bindemetaller. Dit Carré smykke er garanteret nikkelfrit.

Dit 18 karat smykke kan blive mørkere med tiden af fedt og snavs. Det er særligt i hulninger eller omkring ædelstenen at der kan sætte sig fedt og snavs, som ikke poleres af i brug, fordi disse punkter ingen direkte kontakt har med omgivelserne. Får du brug for en rensning af dit smykke kan vi tilbyde denne service – henvend dig i én af vore butikker, hvor vi vil forsøge at hjælpe dig.

Du bør jævnligt få checket fatningerne i dit 18 karat smykke. Når du bruger dit smykke bliver det udsat for almindeligt slid og stød. Dette kan få ædelstenen til at blive løs. Bliver din ædelsten løs kan vi tilbyde denne service hos vores guldsmed, som kan sætte den fast igen.

Dit 18 karat smykke – særligt hvis det er en ring eller et armbånd – kan komme ud af form. Dette forekommer som en del af det almindelige brugs slid på dit smykke. Vi kan tilbyde at rette dit smykke ud igen – henvend dig i én af vore butikker, hvor vi vil forsøge at hjælpe dig.

Carré Jewellery smykekæske med sorte diamanter
Carré Jewellery sophia roe ringe med grøn agat

Dit smykke i sølv

Dit smykke i sterling sølv indeholder 92,5% rent sølv. Resten er bindemetaller. Dit Carré smykke er garanteret nikkelfrit.

Dit sølv smykke oxiderer naturligt med tiden og kan blive beskidt af fedt og snavs. Det er særligt i hulninger eller omkring ædelstenen at der kan sætte sig fedt og snavs, som ikke poleres af i brug, fordi disse punkter ingen direkte kontakt har med omgivelserne. Får du brug for en rensning af dit smykke kan vi tilbyde denne service – henvend dig i én af vore butikker, hvor vi vil forsøge at hjælpe dig.

Har dit sølv smykke fået en overflade behandling som en forgyldning er, vil denne slides over tid. Det er meget forskelligt hvor hurtigt denne behandling slides. Slid afhænger blandt andet af hyppig brug, syre i din hud og opbevaring af dit smykke i fugtige omgivelser. Dit forgyldte smykke kan blive genforgyldt når det slides. Dette er en service vi kan hjælpe dig med. Henvend dig i én af vore butikker, hvor vi vil gøre vores bedste for at gøre dit smykke så smukt som nyt igen.

Har dit sølv smykke fået en overflade behandling som en oxidering, vil denne slides over tid. Oxideringen er en kunstig ældning af dit smykke, og slides forholdsvis hurtigt af på de glatte sider dér hvor smykket er modtageligt for stød, slag og den naturlige pudsning i brug. Slid afhænger blandt andet af hyppig brug, syre i din hud og opbevaring af dit smykke i fugtige omgivelser. Dit oxiderede smykke kan blive genoxideret når det slides. Dette er en service vi kan hjælpe dig med. Henvend dig i én af vore butikker, hvor vi vil gøre vores bedste for at gøre dit smykke så smukt som nyt igen.

Du bør jævnligt få checket fatningerne i dit sølv smykke. Når du bruger dit smykke bliver det udsat for almindeligt slid og stød. Dette kan få ædelstenen til at blive løs. Bliver din ædelsten løs kan vi tilbyde denne service hos vores guldsmed, som kan sætte den fast igen.

Dit sølv smykke – særligt hvis det er en ring eller et armbånd – kan komme ud af form. Dette forekommer som en del af det almindelige brugs slid på dit smykke. Vi kan tilbyde at rette dit smykke ud igen – henvend dig i én af vore butikker, hvor vi vil forsøge at hjælpe dig.

Generelle råd til hvordan du forlænger dit smykkes skønhed

Dint smykke slides og ældes som alt andet. Her er et par gode råd til at udsætte processen mest muligt:
- Tag dit smykke af når du skal sove, når du bader og når du dyrker sport. Så undgår du den slitage fugt, sved og stød medfører
- Sørg for at dit smykke ikke kommer i kontakt med cremer, parfume, hårprodukter og
rengøringsmidler. Særligt ædelsten kan være følsomme overfor de fedtstoffer og kemikalier, som er tilsat disse produkter
- Ædelsten skal behandles varsomt – de kan skades ved fald på et hårdt gulv eller ved stød mod en hård overflade
- Ringskinner kan forme sig efter din finger i brug – jo spinklere ringskinne jo mere kan
den ændre form. Dette skyldes varme fra hænderne eller pres fra andre ringe. Vi kan
sandsynligvis hjælpe dig og rette din ring ud igen. Henvend dig i vore butikker for at få
en vurdering.
- Armringe kan forme sig efter dit håndled i brug – jo spinklere armbånd jo mere kan
det ændre form. Dette skyldes pres og træk fra evt. ur, ærmer og handsker. Vi kan
sandsynligvis hjælpe dig og rette dit armbånd ud igen. Henvend dig i vore butikker for at få en vurdering.
- Kæder er forholdsvis skrøbelige, og kan ikke holde til at blive trukket i. Uanset hvor godt de er lavet, er leddene små og spinkle. Et pludseligt træk kan få dem til at knække. Det kan være vanskeligt eller umuligt at reparere en halskæde pænt, som har været knækket. Henvend dig i vore butikker for at få en vurdering.
- Få dine låse og stenfatninger checket med jævne mellemrum i vore butikker eller hos en
guldsmed
- Opbevar dit Carre smykke i den medfølgende Carré æske når du ikke har det på. Således holder du dit smykke smukt længere

carré jewellery smykker med perler

Vedligeholdelse

- Dit Carré smykke slides i brug over tid. Forgyldning og oxydering slides naturligt
afhængigt af brug og opbevaring. En naturlig oxidering af smykker forekommer også når
dit smykke ikke er i brug. Henvend dig i vore butikker for at få en vurdering på, om hvorvidt dit smykke bør pudses, genforgyldes eller genoxideres. Vi udfører denne service for et mindre beløb.
- Opbevar dit Carré smykke i den medfølgende æske når du ikke har det på. Således holder
du dit smykke smukt længere
- Din Carré æske er velegnet til at opbevare dine smykker i når du er på farten eller til at beskytte dine smykker i, i din baggage eller kuffert, når du rejser

Servicering af dit smykke

- Vi tilbyder genforgyldning, oxidering, rensning og reparation af dit smykke. Kom ind i
den nærmeste Carré butik og få en vurdering og et tilbud
- Er der fejl på dit Carré smykke reparerer vi det for dig eller vi bytter det til nyt. Husk altid at medbringe dit købsbevis

Her finder du din nærmeste Carré butik >>

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV og få 10% rabat på dit første køb
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events. Samtidig modtager du ved tilmelding en rabatkode der giver dig mulighed for at spare 10% på et samlet køb på vores webshop (gælder smykker i sølv og 10 karat guld).
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér