Inspiration

Carrés smykkeæstetik har rod i ældgamle smykketraditioner og håndværk fra Europa, Mellemøsten og Asien.

Carré inspireres af æstetikken i kulturskatte som mosaik, lertøj, tæpper og beklædning skabt gennem tusinder af år. En æstetik der er som livet selv: Perfekt og dog fuld af overraskelser, uregelmæssigheder og skønhedsmærker.

En æstetik, der fremhæver os som kvinder, får os til at føle os særlige, elskede, værdsatte og pyntede. Små vidundere, som drømme er skabt af, og som er indbegrebet af de smykker, vi bærer. Smykker, der minder os om en særlig lejlighed, og om at livet er vidunderligt.

Med ædelsten søger vi at skabe moderne og feminine smykker som inspirerer, overrasker og forfører.

Ringenes betydning

En smuk guldring med en stor perle var Shiri Rosenzweigs første smykkeforelskelse.

Om ringenes betydning siger hun:

”Mine ringe er de smykker, som jeg bemærker mest i dagligdagen. Når jeg arbejder, laver mad og spiser. Jeg kan hele tiden se dem uden at kigge i et spejl, og undertiden dagdrømmer jeg, når jeg kigger på dem. De inspirerer mig til at overveje, hvordan stenene kan kombineres med ædelsten i andre nuancer og slibninger.”

Ringe kan bæres stablet på samme finger. De kan bæres på række på flere fingre. Eller de kan bæres alene. Mulighederne er uendelige. Der er ingen regler. Måden, vi bærer vores ringe på og sammensætter dem på, siger meget mere om os, end vi tror.

Hænder er forskellige. Nogle er små, nogle er store. Nogle har lange fingre, nogle korte. Nogle hænder er rynkede, andre glatte. Nogle er varme, nogle kolde. Hænderne fortæller en lille historie om os.

Mine ringe minder mig også om særlige begivenheder, hvor jeg har båret dem. Minder om inspirerende bølger, minder om sortering og udvælgelse. Jeg tror, vi alle har minder knyttet til de ringe, vi bærer: Nogle modtaget som gave, andre købt i en særlig forretning – måske hjulpet af en kær ven, en imødekommende sælger, en kæreste, en ægtemand, en mor eller et barn.

VIND GAVEKORT PÅ 1.000 DKK
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på nye kollektioner, eksklusive tilbud, kundeevents og meget mere. Du er samtidig med i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr. til Carre.dk, som vi trækker hver måned.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér