Inspiration

carré jewellery 10-karat guld armbånd med chrom diopsid

Konfirmationsgaven

Carré kollektioner til konfirmationsgaven kan være et smykke i sølv, guldbelagt sølv eller det kan være et smykke i 10 karat eller 18 karat guld.

Carré Jewellery 18-karat guld ringe med diamant

Bryllup – vielsesringe, forlovelsesringe og barselsgaver

Carré kollektioner til livets største begivenhed som forlovelsesringe, vielsesringe, morgengave og barselsgave i 10 karat guld eller 18 karat guld.

Carré Jewellery sterling sølv hoops

Studentergaven

Carré kollektioner som studentergaven kan være et smykke i sølv, guldbelagt sølv eller det kan være et smykke i 10 karat eller 18 karat guld.

Carré Jewellery Sophia Rose ringe med grøn agat

Kollektioner

Vi lancerer to årlige hovedkollektioner samt præsenterer løbende nye styles over sæsonen. De fleste af vore smykke kollektioner indeholder ædelsten i mange forskellige farver og slibninger.

Guldbelagt sølv

Carré kollektioner i smukt guldbelagt sterling sølv. De fleste af vore guldbelagte smykker er sat med skønne ædelsten i mange forskellige farver og slibninger.

Pudset sølv

Carré kollektioner i råt og blankt pudset sterling sølv. De fleste af vore pudsede sølv smykker er sat med skønne ædelsten i mange forskellige farver og slibninger.

carre oxiderede ringe

Oxideret sølv

Carré kollektioner i antikt udseende oxideret sterling sølv. De fleste af vore oxiderede sølv smykker er sat med skønne ædelsten i mange forskellige farver og slibninger.

10 karat guld – demi fine jewellery

Carré kollektioner i fint 10 karat guld, også benævnt demi fine jewellery. De fleste af vore 10 karat guld smykker er sat med skønne ædelsten i mange forskellige farver og slibninger.

Carré Jewellery 18-karat guld ringe

18 karat guld – fine jewellery

Carré kollektioner i eksklusivt 18 karat guld, også benævnt fine jewellery. De fleste af vore 18 karat guld smykker er sat med skønne ædelsten i mange forskellige farver og slibninger.

Gaven til hende

Der er mange gode anledninger til at forære et smykke i gave. Et smykke er en personlig gave og kan gives i alle livets store og små anledninger. Bliv inspireret til gaven til hende.

Ringe

En skøn ring er det smykke vi bedst ser når vi bærer det. Bliv inspireret til ringe med eller uden skønne ædelsten til dig selv eller til en fin gave.

Carré Jewellery øreringe med grønne ædelsten

Øreringe

Et par smukke øreringe er ofte de smykker som vi skifter alt efter anledning. Bliv inspireret til øreringe med eller uden skønne ædelsten til dig selv eller til en fin gave.

Armbånd

Et fint armbånd kan bæres alene eller de kan sættes sammen på håndleddet og danne en personlig samling. Bliv inspireret til armbånd med eller uden skønne ædelsten til dig selv eller til en fin gave.

Carré jewellery 18 karat guld safir vedhæng

Halskæder

En smuk halskæde med skønne ædelsten er smuk mod huden. Bliv inspireret til halskæder med eller uden skønne ædelsten til dig selv eller til en fin gave.

Carré Jewellery vedhæng

Vedhæng

Et fint vedhæng kan bæres i en halskæde alene eller sammen med andre vedhæng. Bliv inspireret til vedhæng med eller uden skønne ædelsten til dig selv eller til en fin gave.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér