FRI FRAGT TIL VORES BUTIKKER MED CLICK & COLLECT

Guldkollektioner

Vi har to kollektioner i massivt guld – 18 og 10 karat.

18 karat guld smykker
Vores 18 karat guld kollektioner indeholder vore ypperste smykker i både design, forarbejdning og materialer. Disse smykker er tænkt til at ses og blive set.
Guldkollektionen i 18 karat guld er stemplet med det internationale holdighedsmærke 750, som betyder, at smykket består af 75% rent guld. Resten består af en kobberlegering, som forstærker og gør smykkerne holdbare, samt bestemmer farven på guldet. Vi arbejder med 3 guldfarver, smørguld som er den mest almindelige, rødguld og hvidguld. Det er lovpligtigt at stemple guldsmykker med holdighedsmærket 750 samt vores eget mærke.

Vi har desuden et lille udvalg af vielsesringe med granuleringer, ciseleringer og glatte overflader og fælles for dem alle er, at der ikke er sparet på vægten. Vores holdning er, at en vielsesring skal vare hele livet og derfor ikke bør kunne slides igennem.

Ædelstene anvendes i rigt omfang i guldkollektionen. De anvendte ædelstene i disse kollektioner er ofte håndplukkede af Shiri Rosenzweigog af særlig fin kvalitet og slibning. Du finder bl.a. fantastiske håndskårne Koraler fra Power Flower kollektionen, elegante rosenslebne Diamanter fra Rock Star kollektionen og den temperamentsfulde Crysopras fra Colour of Envy kollektionen. Store stene - den royale Ametyst og den havblå Akvamarin - har fundet deres rette plads i Queen of Hearts kollektionen. Sorte og hvide brillanter funkler om kap i Va-va-voom og i sit næb bærer Birdy Nam Nam forsigtigt og hemmelighedsfuldt rundt på en brioletslebet Diamant.

10 karat guld smykker
Vores 10 karat guld kollektion består af fine, små øreringe, vedhæng og ringe i 10 karat guld sat med små diamanter, hvilket tilfører smykkerne blinkende lysglimt. Overfladen på 10 karat guld smykkerne er mat, og de blandes derfor meget fint sammen med mørkt sølv.

Det internationale lødighedsmærke '417', som er stemplet i hvert guldsmykke, betyder, at smykket indeholder 41,7% rent guld, mens de resterende 58,3% består af en metal legering.

Se og læs mere om vores forskellige smykkekollketioner ved at klikke her.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér