Gaven til hende i guld og sølv – både ringe, øreringe og andre smukke smykker!

Smykkegaven til hende i guld og sølv

Skal du give en personlig og smuk gave til en kvinde du ønsker at forkæle? Et smykke i guld og sølv, 10 karat guld og 18 karat guld, er nok en af de bedste gaver, fordi den er personlig og ofte indeholder symbolik. At købe et smykke leder tankerne hen på modtagerens smag, stil og udseende, så det er naturligt at vi bevidst eller ubevidst ser modtageren for os, og forestiller os hvordan smykket vil passe til hende.

At vælge det helt rigtige Carré-smykke til hende

Her hos Carré vil vi gerne inspirere dig til at købe det helt rigtige smykke til hende – både i vores butikker og på vores webshop. I vores butikker kan du se hele vores udvalg af smykker i guld og sølv – du kan lade dig inspirere til gaven til hende i vores vinduer og montrer, eller du kan se de mange smukke øreringe, ringe, armbånd og halskæder i vores bakker i de lyserøde diske.

På vores webshop kan du meget målrettet søge efter smykker i forskellige kategorier ved at filtrere på farve eller ædelsten. Du kan søge efter smykketype som øreringe, ringe, halskæder eller armbånd, og du kan søge efter materiale som guld og sølv i forskellige metaller. Du kan desuden søge blandt vores mange kollektioner, eller på pris, hvis du har et bestemt gavebudget.

Et Carré-smykke til enhver anledning

Der er masser af gode anledninger til at forkæle hende med et smukt smykke. Et smykke er en god gave til de forskellige højtider eller ’bare fordi’, men hvorfor ikke give et smykke som julegave, fødselsdagsgave, konfirmationsgave, forlovelsesgave, morgengave, bryllupsgave, årsgave, barselsgave, dåbsgave, studentergave, uddannelsesgave, til mors dag, for at sige undskyld, savner dig- eller ’jeg glæder mig-gave’. Der er ellers altid en god anledning til at forkæle sig selv, og hvad med at købe et fantastisk smykke i selv-gave at gøre sig fin med til de mange anledninger.

carré jewellery gilded marvels turkis øreringe

Ønskekort til at vejlede giveren om særlige smykke ønsker

I vores butikker kan man få udfyldt et ønskekort, så man har mulighed for at guide giveren til de helt rigtige øreringe, ørestikker, ringe, armbånd eller halskæder. Her kan man så også prøve smykkerne på, så man er sikker på at smykket passer, og naturligvis få kyndig vejledning, mens man prøver.

webshoppen er det også muligt at lave en wish list. At give et lille tip om specifikke smykkeønsker kan være en kæmpe hjælp for giveren, og gøre oplevelsen vellykket for både giver og modtager.

Carré gavekortet til et smykke

Der kan være mange fordeler i at give et gavekort fremfor et fysisk smykke. Et gavekort er praktisk og let at sende med posten. Samtidig giver et gavekort modtageren carte blanche til at vælge frit – her undgår man også skuffelse for giveren, hvis gaven byttes. Her hos Carré har vi smukt forarbejdede gavekort, så vi sikrer, at det bliver en næsten ligeså fin gave, som et fysisk smykke.

At give et smykke som julegave eller fødselsdagsgave

Der bliver skrevet mange ønskelister til jul og fødselsdage, og disse indeholder ofte smykkeønsker. Med en ønskeliste er det let at ramme rigtigt med den helt rigtige ring, øreringe, halskæde eller armbånd. Vi tilbyder hos Carré at udfylde ønskekort med lige præcis de smykker, som vil vække glæde til jul eller fødselsdag.

At give et smykke til en særlig lejlighed som konfirmationsgave, studentergave eller uddannelsesgave

Der er meget symbolik forbundet med at give et smykke til konfirmation, student- eller uddannelsesgave. Et smykke givet i anledning af en skelsættende begivenhed vil altid minde modtageren om denne milepæl. Derfor kan det være en god idé at give et særligt smykke med en kostbar sten som en diamant. Diamanter kan være mindre eller større, og de kan være hvide, champagnefarvede eller sorte. De kan være brilliant- eller rosenslebne og de kan være sat i guld eller i sølv. En diamant er et ultimativt symbol på et fint og kostbart smykke. Samtidig kan en diamant være både rå og feminin klassisk. Prisspændet for diamantsmykker er enormt, afhængigt af om diamanten er sat i sølv eller i guld, og naturligvis afhængigt af størrelsen på diamanten.

Der er selvfølgelig et hav af relevante ædelsten til disse særlige begivenhedsgaver. Safir, smaragd eller en anden ædelsten sat i guld kan bringe ligeså stor glæde. Det er ikke kun prisen eller ædelstenen der har betydning, men mindst i lige så høj grad hvilke tanker der er lagt bag smykkegaven.

carré jewellery forever after safir vedhæng

At give et smykke i forbindelse med Mors dag

Mors dag er en helt særlig dag, fordi den hylder moderskabet og dermed den omsorg, der danner relationer frem og tilbage i tid. Dagen er en hyldest til familien, hvad enten den er traditionel eller en regnbuefamilie.

Nogle vælger at benytte lejligheden til at give en kostbare gave som en fin ring, et par fine øreringe, et fint armbånd eller en fin halskæde i guld. Andre vælger at hylde moderskabet med en ædelsten i lyserøde nuancer sat i guld eller sølv; som en lyserød safir, en lyserød opal, en rosa kvarts, en lyserød turmalin, en koral, en pink ametyst eller en rubin.

Der er meget symbolik knyttet til mors dag, så altoverskyggende er nok vigtigheden i at overveje symbolværdien i mors dag-gaven, uanset om det er et smykke i guld eller sølv, eller om det er en ring, et par øreringe eller ørestikker, et armbånd eller en halskæde.

At give et smykke i gave i forbindelse med forlovelse, bryllup, morgengave eller bryllupsdag

Ægteskabet mellem to mennesker har altid været forbundet med symbolske gaver. Når man ser hen over et helt liv handler ægteskabet i høj grad om at to selvstændige personer skal leve sammen i medgang og modgang. De vigtige begivenheder der omkranser forlovelse, bryllup og morgengave kalder således på de nok vigtigste symbolske gaver i livet.

Senere, er årsgaver en smuk anledning til at huske hinanden på ægteskabets værdi.

Således er det både smykkegaver der symboliserer ’I do’ som ’I still do’ og ’I always will’, og som udtrykker det løfte man har til hinanden.

Et smykke som forlovelsesring

At vælge en forlovelsesring er ofte et af de største overvejelseskøb når det gælder smykker. En forlovelsesring i guld kan være klassisk, feminin eller rå. Ædelstenen er naturligvis betydningsfuld, fordi den i høj grad angiver stil og farve til ringen. En glitrende diamant, som enten er brilliantslebet eller rosenslebet, eller flere diamanter sat i samme ring, er en klassisk og smuk forlovelsesring. Vælger man en sort diamant bliver den straks meget mere rå. Safir er også yndet som forlovelsesring, fordi det er en kostbar sten med en høj lysbrydning, som findes i mange smukke nuancer og i alle regnbuens farver.

Ønsker man en forlovelsesring med symbolik, har vi hos Carré vores Queen of Hearts-ringe med forskellige størrelser sten. Selve stenen sidder i en bund der er konstrueret af hjerter. Disse hjerter er ikke synlige med mindre man tager ringen af fingeren og kigger på bunden nedefra. En fin, diskret og hemmelig detalje. Queen of Hearts kendetegnes af, at det i hvert smykke gennem hele kollektionen – uanset om det er en ring, øreringe eller vedhæng – har en bund konstrueret med hjerter.

Et smykke som vielsesring

Køb af vielsesring er ofte et valg man træffer sammen. Hos Carré har vi et lille udvalg af håndlavede vielsesringe i 18 karat guld, som udtryksmæssigt er en tydelig del af Carrés univers. Nogle vælger et sæt vielsesringe, mens andre vælger at bare kvinden skal bære vielsesring. En vielsesring kan være klassisk uden sten, så den let kan sættes sammen med andre ringe, men den kan også være mere pyntet og være fattet med én eller flere ædelsten.

Et smykke i morgengave og til bryllupsdagen

Morgengaven og gaven på bryllupsdagen tager ofte sit afsæt i forlovelsesringen eller vielsesringen. Mange vælger et sæt øreringe eller en halskæde der passer til, og som bygger videre på de symboler eller de ædelsten, som pryder forlovelsesringen og vielsesringen.

carré jewellery smykker med perler

At give et smykke i forbindelse med barsel og dåb

Familieforøgelse er en dejlig anledning til at give et smykke. Det kan være et smykke der symboliserer om det er en dreng eller pige, eller det kan være et smykke der passer til – eller bygger videre på – bryllupssmykker, forlovelsessmykker eller morgengaven.

Dåbsgaven til den lille pige er symbolladet og kan symbolisere ’det første smykke’ eller ’den første diamant’. Vores My Precious-kollektion i 10 karat guld er en miniature kollektion med spinkle smykker sat med brillianter eller safirer, og er velegnet til dåbsgaven. Nogle vælger også at købe et vedhæng til en kæde med en fin ædelsten – en brilliant, en rosenslebet diamant, en safir eller en anden smuk ædelsten sat i 18 karat guld. Et vedhæng er et samleobjekt som kan bæres i en kæde sammen med andre vedhæng, og være symbolet på forskellige begivenheder tidligt og senere i livet.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér