VI LEVERER HELT HJEM TIL DIN DØR

At give et smykke i gave i forbindelse med forlovelse, bryllup, morgengave eller bryllupsdag

Ægteskabet mellem to mennesker har altid været forbundet med symbolske gaver. Når man ser hen over et helt liv handler ægteskabet i høj grad om at to selvstændige personer skal leve sammen i medgang og modgang. De vigtige begivenheder der omkranser forlovelse, bryllup og morgengave kalder således på de nok vigtigste symbolske gaver i livet.

Senere, er årsgaver en smuk anledning til at huske hinanden på ægteskabets værdi.

Således er det både smykkegaver der symboliserer ’I do’ som ’I still do’ og ’I always will’, og som udtrykker det løfte man har til hinanden.

 Du kan vælge at bruge nedenstående lille guide eller henvende dig i én af vores butikker, hvor vi altid står klar med kyndig hjælp og vejledning.

Et smykke som forlovelsesring

At vælge en forlovelsesring er ofte et af de største overvejelseskøb når det gælder smykker. En forlovelsesring i guld kan være klassisk, feminin eller rå. Ædelstenen er naturligvis betydningsfuld, fordi den i høj grad angiver stil og farve til ringen. En glitrende diamant, som enten er brilliantslebet eller rosenslebet, eller flere diamanter sat i samme ring, er en klassisk og smuk forlovelsesring. Vælger man en sort diamant bliver den straks meget mere rå. Safir er også yndet som forlovelsesring, fordi det er en kostbar sten med en høj lysbrydning, som findes i mange smukke nuancer og i alle regnbuens farver.

Ønsker man en forlovelsesring med symbolik, har vi hos Carré vores Queen of Hearts-ringe med forskellige størrelser sten. Selve stenen sidder i en bund der er konstrueret af hjerter. Disse hjerter er ikke synlige med mindre man tager ringen af fingeren og kigger på bunden nedefra. En fin, diskret og hemmelig detalje. Queen of Hearts kendetegnes af, at det i hvert smykke gennem hele kollektionen – uanset om det er en ring, øreringe eller vedhæng – har en bund konstrueret med hjerter.

Et smykke som vielsesring

Køb af vielsesring er ofte et valg man træffer sammen. Hos Carré har vi et lille udvalg af håndlavede vielsesringe i 18 karat guld, som udtryksmæssigt er en tydelig del af Carrés univers. Nogle vælger et sæt vielsesringe, mens andre vælger at bare kvinden skal bære vielsesring. En vielsesring kan være klassisk uden sten, så den let kan sættes sammen med andre ringe, men den kan også være mere pyntet og være fattet med én eller flere ædelsten.

Et smykke i morgengave og til bryllupsdagen

Morgengaven og gaven på bryllupsdagen tager ofte sit afsæt i forlovelsesringen eller vielsesringen. Mange vælger et sæt øreringe eller en halskæde der passer til, og som bygger videre på de symboler eller de ædelsten, som pryder forlovelsesringen og vielsesringen.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér