ELEGANT VEDHÆNG I GULDBELAGT STERLING SØLV SAT MED EN SMUK FERSKVANDSPERLE - GILDED MARVELS

Vedhæng

Varenummer: FL4204 BI

Lagerstatus: På lager

490 DKK
Elegant og klassiske vedhæng fra Gilded Marvels kollektionen i guldbelagt sølv. Den smukke hvide perle er sat i en byzantinsk fatning, der giver vedhænget et eksklusivt udtryk. Vedhænget er en del af den klassiske Gilded Marvels kollektion der rummer mange forskellige ædelsten. Vedhænget måler 1,4cm fra toppen af øsknet

* Påkrævede felter

Levering
  • Levering 1-3 hverdage. Prisen for levering i Danmark er DKK 26 med Bring og DKK 39 med PostNord, men køber du for over DKK 800 er fragten gratis.
  • Afhent inden for 1-2 hverdage i vores butik i Lyngby med Click & Collect. Du vil modtage en SMS når dine smykker kan afhentes.
  • Du kan læse vores øvrige handelsbetingelser her.
Størrelsesguide

Hvis du er i tvivl om hvilken ringstørrelse du skal have, så har vi lavet en størrelsesguide, som kan hjælpe dig på vej.

Klik HER for at åbne Carrés størrelsesguide.

Kundeservice

Du kan kontakte os hvis du har spørgsmål eller problemer i forbindelse med dine online køb.

  • Mail: carre@carre.dk 
  • Telefon +45 33 15 18 88
    hverdage mellem 9-16.

Emballage

Carré smykker købt på vores webshop leveres i fin æske, som når smykkerne købes i vores egne butikker.

Vi vedlægger selvfølgelig også byttebon og faktura.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér