CHRYSOPRAS

Kom tilbage til forsiden med alle ædelsten

CHRYSOPRAS EGENSKABER  / CHRYSOPRAS SPIRITUALITET / CHRYSOPRAS LEGENDE / CHRYSOPRAS GEMMOLOGI

Find alle smykker sat med Chrysopras

Den fortryllende chrysopras er den klare grønne varietet af kalcedon. Denne ædelstens fine navn er sammentrukket af de græske ord for ”gylden” og ”grøn”. Chrysoprasens skønne farve kan fremstå iøjnefaldende og opak eller fin og mælket. Jeg synes, at den cabochonslebne opakke chrysopras er særligt smuk, da den ligner et syrligt bolche. Læs videre, hvis du vil vide mere om den fantastiske chrysopras♡ Shiri 

De sprituelle kvaliteter for chrysopras inkluderer: Energi, ungdom, selvstændighed og glæde. Chrysprasen siges at kunne hele knuste hjerter. Denne vidunderlige ædelsten har ry for at vende negative følelser til positive. Nogle mener også at chrysopras indeholder en fantastisk ungdommelig kvalitet, der styrker selvstændigheden. 

De gamle Grækere troede at chrysopras ville berige dem med et lykkeligt ægteskab. Nogle mente også, at chrysopras var en amulet for godt helbred. 

Chrysopras er den grønne varietet af kalcedon. Dens grønne farve opstår når nikkel er til stede under dannelsen af ædelstenen og den kan vise flere forskellige nuancer af æblegrøn. Chrysoprasen er kategoriseret på 6-7 på Mohs hårdhedsskala og udvindes i Australien, USA, Brasilien og Østrig. 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér