CHROM DIOPSID

Kom tilbage til forsiden med alle ædelsten

CHROM DIOPSID EGENSKABER  / CHROM DIOPSID SPIRITUALITET / CHROM DIOPSID LEGENDE / CHROM DIOPSID GEMMOLOGI

Find alle smykker sat med chrom diopsid

Den skønne chrom diopsid er blevet tildelt en iøjnefaldende, funklende grøn farve. Denne ædelstens kraftfulde farve og dens forbindelse til intellekt, gør den til en særligt styrkende ædelsten at bære. Jeg synes, at den facet slebne chrom diopsid skinner så smukt i lyset, at den næsten fremstår glødende. Læs videre, hvis du vil vide mere om den fine chrom diopsid! ♡ Shiri 

De spirituelle kvaliteter for chrom diopsid inkluderer: Lærdom, intellekt, styrke og binding. Den smukke chrom diopsid siges at fremme dine intellektuelle og analytiske egenskaber. Chrom diopsid regnes for at være fantastisk til at opmuntre dig til at lære nye ting og dedikere dig. Dette gør den ideel at bære når du starter nye projekter. Nogle mener også, at chrom diopsiden kan opbløde stædighed. 

I bestemte gamle kulturer, mente man at chrom diopsiden var faldet fra livets træ. Dette førte til, at ædelstenen ofte blev placeret i grave, for at forsikre de dødes genfødsel. 

Chrom diopsid består af calcuim, magnesium og silikone. Denne transparente ædelsten varierer i de skønneste toner af mørke grøn til klar grøn. Denne grønne farve bliver til, når elementet chromium er til stede under dannelsen af ædelstenen. Chrom diopsid kategoriseres på 5-6 ifølge Mohs hårdhedsskala. Den kan udvindes i Afghanistan, Pakistan, Finland, Østrig, Italien, Tanzania, Madagaskar, Indien og Myanmar. 

Find alle smykker sat med chrom diopsid

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér