Black Friday tilbud på smykker hos Carré Jewellery 23. November 2018!

Black Friday og Carré smykker

Er du spændt på årets største shopping dag? Sidste år, i 2017, var Black Friday årets aller største shopping dag med masser af spændende tilbud. Hos Carré Jewellery er vi allerede så småt begyndt at glæde os til at vise dig, hvilke smykker vi har som Black Friday tilbud, og som vi kan tilbyde dig på denne dag, og ved denne helt særlige anledning.

På Black Friday inviterer Carré Jewellery dig både indenfor på vores web shop og i vore fysiske butikker i København, Lyngby, Aarhus og Aalborg samt i Oslo og Tokyo, til Black Friday tilbud shopping. Her finder du selvfølgelig et stort udvalg af smukke ægte smykker i sølv og guldbelagt sølv.

Særlige unikke smykker med ædelsten på tilbud på Black Friday

Vi har nogle fantastiske udvalgte Black Friday tilbud på vore kollektioner af klassiske ringe, øreringe, armbånd og halskæder i sølv og sølv belagt med guld og sat med farverige ædelsten i anledning af Black Friday. Derudover har vi nogle helt unikke smykker som du ikke finder i vores sædvanlige sortiment resten af året, som vi har på tilbud udelukkende på Black Friday. Vi kan allerede nu afsløre, at det naturligvis handler om smykker med ædelsten. Med de smukke ædelsten kan du drømme dig ud i verden til eksotiske lande som Sri Lanka, Brasilien, Madagaskar, Thailand eller Indien. Her er Carrés unikke og ægte ædelsten håndplukket til de smykker, du finder i vore butikker og på vores web shop. Vi kan også allerede nu afsløre, hvilke ædelsten det drejer sig om! Vi har blandt andet smykker med sort agat, rosa kvarts, ametyst, aventurin, citrin og ægte krystal. Disse smykker findes i begrænset antal, så du skal nok være hurtig, for at få fingre i smykkerne med dine yndlings ædelsten.

Carré Jewellery ring party ringe
Carré Jewellery shopping bag

De smykker vi har på Black Friday tilbud annonceres på vores nyhedsbrev

Black Friday venter lige rundt om hjørnet, og du kan orientere dig i god tid omkring de Black Friday tilbud vi lancerer, når du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Her vil vi nemlig allerede onsdag inden Black Friday annoncere, hvilke tilbud vi lægger op. Når du modtager vores nyhedsbrev vil du få præcise informationer om de smykker som der er tilbud på, og som du så kan planlægge at købe allerede fra fredag morgen d. 23. November 2018, enten på vores web shop eller i vore fysiske butikker.

Vores nyhedsbrev orienterer dig i øvrigt ugentligt omkring nyheder, styling tips, events, særlige tilbud, spændende temaer, udsalg etc. Bemærk i øvrigt at du, når du modtager vores nyhedsbrev, automatisk deltager i vores månedlige konkurrence om at vinde 1000 kr. til vores webshop.

Datoer og tidspunkter for Black Friday

Datoen for Black Friday er fredag d. 23. november 2018 hvor det går det løs på vores web shop og i vore fysiske butikker kl. 10:00 fredag morgen! Black Friday tilbud fortsætter hos Carré til lørdag eftermiddag indtil lukketid i vore butikker, og hele søndagen på vores web shop. Søndag aften kl. 23.59 lukker vi, som det sidste, vores web shop ned for Black Friday tilbud, for denne gang.

Vi har særlige åbningstider i alle vore butikker på Black Friday, som annonceres på vores nyhedsbrev tirsdagen inden, dvs. tirsdag d. 20. November 2018. Vær blandt de første til at gå på opdagelse i Carrés univers hvor du kan vælge og vrage frit mellem de mange forskellige fine smykker – vi gætter på at du nok skal være hurtig, hvis du vil kunne vælge helt frit mellem de smykker der er tilbud på.

Carré Jewellery Black Friday smykker med ædelstenen sort agat

Black friday og julegaver

Black Friday er en kærkommen lejlighed til i ro og mag at købe dine julegaver før det store juleræs sætter ind. Så kan du være i god tid og i ro og mag slappe af i december måned, som på mange måder i forvejen er travl med julens arrangementer, julefrokoster, familie anledninger og traditioner, måske rejse aktivitet og øvrig forberedelse. Det er dejligt at tænke på, at en del af ens gave indkøb er foretaget allerede inden indgangen til december måned. Og dertil kommer sandsynligvis en god rabat på netop de smykker du vil købe, så du både kan spare penge på de gode tilbud og være i god tid på én og samme tid. Måske du også kan finde en lille julegave til dig selv, et smykke til julens mange højtider, eller et nytårssmykke, så du også tænker på at forkæle dig selv.

Hos Carré vil vi gøre vores yderste for at skabe et par super hyggelige dage for dig, hvor vi naturligvis også pakker dine gave køb ind for dig, så du har noget lækkert at komme hjem med.

Inspiration og vejledning til dine Black Friday smykkekøb

Du kan både i vore butikker og på vores web site finde inspiration til smykker du har lyst til at forkæle dig selv med, samt inspiration til gaver til dem du holder af, og gerne vil forkæle. På Black Friday kan du både handle julegaver, adventsgaver nytårsgaver og gaver til dig selv, på tilbud, fra fredag d. 23. November til søndag d. 25. November 2018.

I vore butikker vil vi som altid, og selvfølgelig også under Black Friday, vejlede dig i købet af det eller de helt rigtige smykker til dig selv og til dine gave indkøb til dine kære.

Black Friday indkøbscenter shopping

Fakta om Black Friday

Hvad kommer Black Friday af? Siden 1932 har Black Friday markeret starten på juleshoppingen i USA og er blevet et af årets største shopping events. Thanksgiving er familie og venners store årlige samlingspunkt omkring Thanksgiving middagen. Thanksgiving er amerikanernes formelle svar på dansk ’hygge’. Dagen efter Thanksgiving, som ligger den sidste torsdag i november, er en indeklemt fredag, og en officiel helligdag der fejres i USA. Dagen bruges til at shoppe igennem på diverse tilbud og dermed starte juleindkøbene. Navnet ’Black Friday’ stammer således fra den voldsomme trængsel af fodgængere og biler dagen efter højtiden Thanksgiving. Black Friday har taget om sig, og er blevet et stor shoppe dag mange steder i verden. Black Friday fik først sit helt store gennembrud i Danmark i 2015, og løb af med rekorden som Danmarks største handelsdag nogensinde.

Happy Black Friday Shopping!

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV og få 10% rabat på dit første køb
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events. Samtidig modtager du ved tilmelding en rabatkode der giver dig mulighed for at spare 10% på et samlet køb på vores webshop (gælder smykker i sølv og 10 karat guld).
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér