SOPHIA ROE FOR CARRÉ

Tirsdag den 28. Marts afholdte vi event, i vores butik  i København, i forbindelse med lanceringen af vores seneste kollektion og samarbejde mellem Carrés Kreative Direktør Shiri Rosenzweig, og den danske modeblogger Sophia Roe. Samarbejdet startede allerede tilbage i efteråret 2016, og er nu mundet ud i en stærk kollektion bestående af 5 eksklusive styles - alle i hvidt pudset sølv med udgangspunkt i den flotte smaragd slebne grønne agat, som er en ædelsten både Shiri Rosenzweig og Sophia Roe holder meget af. Shiri og Sophia har valgt to størrelser grøn agat, begge i facet slibning med klassisk grabbefatning. Ringskinnen er glat, enkel og blank og kæden er en grovere panserkæde.

Kollektionen kan nu købes i alle vores fysiske butikker og på webshoppen HER.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér