VI LEVERER HELT HJEM TIL DIN DØR

CARRÉ JULEPYNT

Hvert år finder vi vore fine julestjerner frem fra gemmerne, og pynter op med dem i vore butikker i Danmark og Japan samt på vores kontor på Kronprisensgade.  Som en del af Carrés juletradition hænger vi stjernerne op i vore vinduer og i vore lysekroner, hvor de hænger i lag i forskellige niveauer.

Stjernerne stammer oprindeligt fra Shiris hjem, hvor hun selv hænger dem op i sine lysekroner. De er malet i mange forskellige lyserøde farver og nogle af dem er dyppet i glimmer. Stjernene bevæger sig når døre bliver lukket op, og når der står tændte stearinlys under dem! De er smukke både forfra og bagfra med deres ydre og indre stjerneformation.

Vore stjerner er lavet i avispapir for at opnå en organisk overflade og et lille farvespil, der hvor malingen ikke helt dækker tryksværten.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér