CARRÉ JEWELLERY + LEIF SIGERSEN

Carrés designer Shiri Rosenzweig og blomsterkunsteren Leif Sigersen har fulgt hinanden hele deres voksenliv og deres veje krydser både arbejdsmæssigt og privat.

Som noget helt nyt og unikt har Carré i anledningen af Leif Sigersens 25 års jubilæum skabt en fælles smykkekollektion Carre + LS. Kollektionen er til mænd, men den kan også bruges som et unisex smykke der kan mikses med Carrés ikoniske og feminine styles.

Kollektionen består af både armbånd, ringe og kæder med vedhæng i sterling sølv. Du kan købe dem i vore 4 butikker i København, Lyngby, Århus og Aalborg.  Priserne ligger fra DKK 600 – DKK 1500.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér