• 5 april, 2017

  SOPHIA ROE FOR CARRÉ

  Tirsdag den 28. Marts afholdte vi event, i vores butik  i København, i forbindelse med lanceringen af vores seneste kollektion og samarbejde mellem Carrés Kreative Direktør Shiri Rosenzweig, og den danske modeblogger Sophia Roe. Samarbejdet startede allerede tilbage i efteråret 2016, og er nu mundet ud i en stærk kollektion bestående af 5 eksklusive styles - alle i hvidt pudset sølv med udgangspunkt i den flotte smaragd slebne grønne agat, som er en ædelsten både Shiri Rosenzweig og Sophia Roe holder meget af. Shiri og Sophia har valgt to størrelser grøn agat, begge i facet slibning med klassisk grabbefatning. Ringskinnen er glat, enkel og blank og kæden er en grovere panserkæde.

  Kollektionen kan nu købes i alle vores fysiske butikker og på webshoppen HER.

 • 13 marts, 2016

  BIRDY NAM NAM

  Birdy Num Num er inspireret af en film med Peter Sellers fra 1966 der hedder The Party. Filmen er fra mit fødeår, og jeg husker tydeligt første gang jeg så den på TV da jeg var 12-13 år. Jeg var dybt betaget af de smukke kostumer, den vanvittige og sjove historie og den skønne bossanova musik. Mange år senere kom en sjov scene med en fugl i et bur i filmen så til at lægge navn til et smykke, som også er både sjovt og elegant: Birdy Num Num. Den lille massive guldfugl er laet i 18 karat guld og håndgraveret og så er den lavet til at kunne stå på sine fødder – måske i en sætterkasse. Den har en fin og funklende briolet slebet diamant hængende fra næbbet! En lille luksus genstand, som både er et smykke og et lille sjovt kuriosum.

 • 12 marts, 2016

  GILDED MARVELS

  Gilded Marvels ringen er et Carré ikon fra 2006. Den findes i et hav af forskellige sten og i både guldbelagt og oxideret sterling sølv.

  Kollektionen som er én af vore største, er i sit formsprog inspireret af Byzantinske smykker.

  De små guldkugler der holder stenen, giver en fin og detaljeret dekoration og omkranser smukt den valgte ædelsten.

  Den smukke bløde cabochon slibning går igen i de mange forskellige smykker i kollektionen. Gilded Marvels udvikler sig hele tiden – den fås i forskellige størrelser af sten og fås både som øreringe, ørestikker og vedhæng. Hver sæson har også sine Gilded Marvels øreringe som er mere overdådige – flere sten der klæder hinanden er individuelt fattet, og sat sammen i vidunderlige farverige kombinationer.

 • 11 marts, 2016

  SOMMER, SOLKYSSET HUD OG MÆLKEDE AKVAMARIN ÆDELSTENE

  Sommeren er for alvor over os, og vi begynder lige så stille og drømme os væk til hvide sandstrande, krystalklart vand og kolde farverige drinks. Forårsgarderoben bliver skiftet ud og frem kommer den farverige sommergarderobe. Den smukke Akvamarine ædelsten, vil være perfekt som prikken over i'et til dette års sommerlook.

  Om akvamarin ædelstenen siger Carrés designer Shiri: ”Aquamarin er i sin fineste og mest kostbare kvalitet helt transparent. Min foretrukne er den mælkede aquamarin, som er vidunderlig karakterfuld og varierer fra lyseblå halvtransparent til næsten helt uigennemsigtig og fra gulligblå til grønlig. Den kan være helt farvemættet, men også indeholde små mineralflager. Denne sten er uhyre vanskelig at få i samme nuance – og skal derfor udvælges nøje. ”

 • 10 marts, 2016

  ...HAR DU HUSKET DIN MOR?

  Find Carrés fine MOR-halskæder på webshoppen lige her. Den perfekte gave til mors dag i 10 karat guld sat med champagnefarvede diamanter, en gave som uden tvivl vil falde i god jord.

 • 9 marts, 2016

  CARRÉ X MATERNITY

  Carré Jewellery og Maternity Foundation hylder livet med nyt armbånd

  Carré Jewellery lancerer d. 4. april 2016 et armbånd med det hemmelige budskab LIV. Overskuddet fra salg af armbåndet går til den danske organisation Maternity Foundations arbejde med at redde mødres liv i forbindelse med graviditet og fødsel. 

  Carré Jewellery's nye armbånd er en hyldest til livet. Til det nye liv. Det levede liv. Det dyrebare liv. Og til livet på trods. Armbåndets vedhæng er en lille kuvert med ordet LIV indgraveret - som et hemmeligt budskab, der skal minde armbåndets ejer om at sætte pris på livet.

  Armbåndets budskab flettes sammen med den personlige historie hos den, der bærer smykket - hvad enten det er en gave til en nybagt mor, en dåbsgave, et symbol på overvundet sygdom, et minde om en kær person eller en personlig påmindelse om at huske at hylde livet.

  For hvert solgt armbånd donerer Carré 35 % af salget til Maternity Foundations arbejde med at redde mødres og nyfødtes liv i forbindelse med graviditet og fødsel i Etiopien.

  Du kan købe dit LIV armbånd på webshoppen HER eller i en af vores fire butikker <3

 • 7 marts, 2016

  THE GRAND OPENING

   Vi er endelig åbnet i Oslo.

  Torsdag d. 11 februar 2016 slog vi dørene op for vores allerførste butik i Norge, beliggende på den populære og skønne Bogstadveien 8 i Oslo.

  Vi har længe set frem til denne dag, hvor vi kunne byde velkommen i vores lille, men charmerende butik.

  Åbningsdagen forløb fantastisk, og det var dejligt at se, at så mange kiggede forbi.

  Vi ser frem til mange hyggelige stunder i vores Carré Oslo butik.

 • 6 marts, 2016

  EYES ON 'THE EVIL EYE'

  Vores populære 'Evil Eye' smykker fra Lady Luck kollektionen er tilbage på lager. Evil Eye kan både ses som et øje og en pupil, og er et ældgammelt mellemøstligt symbol på beskyttelse.

  Evil Eye fåes både i forgyldt sterling sølv og blankt sølv og du finder hele kollektionen HER.

 • 5 marts, 2016

  CARRÉ JEWELLERY + LEIF SIGERSEN

  Carrés designer Shiri Rosenzweig og blomsterkunsteren Leif Sigersen har fulgt hinanden hele deres voksenliv og deres veje krydser både arbejdsmæssigt og privat.

  Som noget helt nyt og unikt har Carré i anledningen af Leif Sigersens 25 års jubilæum skabt en fælles smykkekollektion Carre + LS. Kollektionen er til mænd, men den kan også bruges som et unisex smykke der kan mikses med Carrés ikoniske og feminine styles.

  Kollektionen består af både armbånd, ringe og kæder med vedhæng i sterling sølv. Du kan købe dem i vore 4 butikker i København, Lyngby, Århus og Aalborg.  Priserne ligger fra DKK 600 – DKK 1500.

 • 4 marts, 2016

  CARRÉ JULEPYNT

  Hvert år finder vi vore fine julestjerner frem fra gemmerne, og pynter op med dem i vore butikker i Danmark og Japan samt på vores kontor på Kronprisensgade.  Som en del af Carrés juletradition hænger vi stjernerne op i vore vinduer og i vore lysekroner, hvor de hænger i lag i forskellige niveauer.

  Stjernerne stammer oprindeligt fra Shiris hjem, hvor hun selv hænger dem op i sine lysekroner. De er malet i mange forskellige lyserøde farver og nogle af dem er dyppet i glimmer. Stjernene bevæger sig når døre bliver lukket op, og når der står tændte stearinlys under dem! De er smukke både forfra og bagfra med deres ydre og indre stjerneformation.

  Vore stjerner er lavet i avispapir for at opnå en organisk overflade og et lille farvespil, der hvor malingen ikke helt dækker tryksværten.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér