BLACK STAR

Kom tilbage til forsiden med alle ædelsten

BLACK STAR EGENSKABER / BLACK STAR SPIRITUALITET / BLACK STAR GEMMOLOGI

Find alle smykker sat med black star

Black star er en fantastisk ædelsten med en intens sort farve. Den viser den smukkeste stjerne med fire takker, der minder mig om en klar nattehimmel. Denne særlige kvalitet, gør black star både elegant og festlig at bære. Læs videre hvis du vil vide mere om den mystiske black star! ♡ Shiri 

De spirituelle kvaliteter for black star inkluderer: Renselse, helbredelse, balance og lys. Black star siges at være en ædelsten for følelsesmæssig helbredelse. Den siges at kunne rense dens bærer, da den hjælper med slippe negative følelser. Derfor menes den også at være en fantastisk vejleder, hvis man leder efter indre ro og balance. Nogle mener også, at denne fine ædelsten vil være et lys i mørket når du har brug for det. 

Black star er den sorte varietet af diopsid ædelstenen og består af kalcium, magnesium og silikone. Denne opakke ædelsten viser det optiske fænomen, asterisme, der viser sig i form af en fire takket stjerne. Denne sorte ædelsten kategoriseres på 5-6 på Mohs hårdhedsskala og kan udvindes i Indien, Madagaskar, Sydafrika, Myanmar, Sri Lanka, USA, Finland og Østrig. 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér