VI LEVERER HELT HJEM TIL DIN DØR

GEMCANDY BIRTHSTONE BRACELETS

Armbåndet med fødselssten

Vidste du at hver af årets måneder har sin egen fødselssten?
Og at hver af disse sten har tilknyttet en række unikke spirituelle egenskaber?

Lad dit eller det smykke du vil give som gave, bære et budskab:
Kærlighed, styrke, visdom, fødselsmåned, eller noget helt andet.

FIND MIN FØDSELSSTEN:

JANUAR

GRANAT

Granaten er januar måneds fødselssten. Denne vidunderlige ædelsten forbindes med passion og selvtillid. Granaten gives på 2. bryllupsdag.

FEBRUAR

AMETYST

Ametysten er februar måneds fødselssten. Denne funklende ædelsten forbindes med mildhed og mod. Ametysten gives på 6. bryllupsdag.

MARTS

AKVAMARIN

Akvamarin er marts måneds fødselssten. Denne havblå ædelsten forbindes med klarsyn og intellekt. Akvamarinen gives på 19. bryllupsdag.

APRIL

DIAMANT

Diamant er april måneds fødselssten. Denne værdifulde ædelsten forbindes med kærlighed og styrke. Diamanten gives på 10., 60. og 75. bryllupsdag.

MAJ

SMARAGD

Smaragd er maj måneds fødselssten. Denne dybgrønne ædelsten forbindes med glæde og sandhed. Smaragden gives på 20. og 35. bryllupsdag.

JUNI

PERLE

Månesten og perle er juni måneds fødselssten. Perlen gives på 3. og 30. bryllupsdag.

MÅNESTEN

Rubin er juli måneds fødselssten. Denne eftertragtede ædelsten forbindes med vitalitet og lederskab. Rubinen gives på 15. og 40. bryllupsdag.

JULI

RUBIN

Peridot er august måneds fødselssten. Den delikate ædelsten forbindes med helbredelse og velbehag. Peridoten gives på 16. bryllupsdag.

AUGUST

PERIDOT

Peridot er august måneds fødselssten. Den delikate ædelsten forbindes med helbredelse og velbehag. Peridoten gives på 16. bryllupsdag.

SEPTEMBER

SAFIR

Safir er september måneds fødselssten. Denne skønne ædelsten forbindes med visdom og loyalitet. Safiren gives på 5. og 45. bryllupsdag.

OKTOBER

OPAL

Opal og turmalin er oktober måneds fødselssten. Opal forbindes med kreativitet og frihed. Opalen gives på 14. bryllupsdag.

NOVEMBER

CITRIN

Topas og citrin er fødselssten for november måned. Citrin er forbundet med succes og energi. Citrinen gives på 13. bryllupsdag.

BLÅ TOPAS

Topas og citrin er fødselssten for november måned. Topas er forbundet med kommunikation og ærlighed. Topasen gives på 4. og 23. bryllupsdag.

DECEMBER

TURKIS

Turkis er fødselssten for december måned. Den fine Turkis er forbundet med beskyttelse og venskab. Turkisen gives på 11. bryllupsdag.

Læs om alle vores ædelsten

Vedhæng

Vores øvrige halskæde vedhæng kan også bruges på de flettede armbånd.
Mix og match dig frem til dit unikke look med dine yndlings vedhæng.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events.
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér