Fri fragt På ordrer over 800 dkk

Læs mere

Byt i butik 14 dages fuld returret

Læs mere

Sikker betaling på krypteret forbindelse

Læs mere

Ring på +45 33 15 18 88 Skriv til carre@carre.dk

Læs mere
Best sellers

SHOP THE LOOK @CARREJEWELLERY
Hos Carré elsker vi ægte smykker med ædelsten.

På vores webshop og i vore butikker finder du et stort udvalg af smykker som ringe, øreringe, ørestikker, armbånd, halskæder og vedhæng.

Du finder smykker i både guld og sølv, Demi-Fine 10 karat guld og Fine 18 karat guld.

Vi bruger ædelsten i de fleste af vore smykker. Vi bruger ædelsten som sorte, hvide og champagne diamanter, grøn og sort agat, grå månesten og sand månesten, aventurin, opal i hvid og pink, koral, safir i pink, blå og gul, beryl såsom smaragd, akvamarin og chrysopras, kvarts i rosa, ametyst, citrin og røgkvarts, perler, turkis og mange andre skønne ædelsten.

Vi pakker altid ind i smukke æsker, der også egner sig godt til opbevaring af dine smykker både på rejser og hjemme. Æsken er en naturlig og indbydende del af det at give en gave. Som et plus tilbyder vi større æsker til smykke opbevaring, så du får et godt overblik over din smykkesamling, og så du sikrer dig, at dine smykker forbliver pæne.

Skal du forkæle én du holder af med en fin smykke gave, kan vi hos Carré tilbyde smykker til alle livets vigtige begivenheder, store som små. Du finder også et fint gavekort, hvis du ønsker at give gave modtageren helt frit valg.

Vi har butikker i København, Lyngby, Aarhus, Aalborg, Oslo og Tokyo.

Vi glæder os til at hjælpe dig på vores webshop og i vore butikker. Vi giver dig naturligvis kyndig vejledning i styling og hjælper dig med at finde ud af hvilke ædelsten der klæder dig. Hvis du ønsker det, er vi også eksperter i at vise dig smykker, som du måske ikke havde tænkt på, kunne klæde dig.

På Carrés instagram og Facebook side tilbyder vi dig masser af inspiration til styling og sammensætning af dine smykker, samt hvordan du bruger dine smykker til særlige lejligheder. Hvis du ikke allerede følger os, så følg os, så du bliver holdt orienteret.

Psst. Meld dig på vores nyhedsbrev så du er sikker på at modtage nyheder og information om kampagner, nyheder, events og udsalg som den første.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV og få 10% rabat på dit første køb
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Som modtager af vores nyhedsbrev ønsker vi blandt andet at inspirere dig med nye kollektioner i guld og sølv, viden om ædelstenenes verden, råd og vejledning, styling i forbindelse med smykkekøb samt eksklusive tilbud og kunde events. Samtidig modtager du ved tilmelding en rabatkode der giver dig mulighed for at spare 10% på et samlet køb på vores webshop (gælder smykker i sølv og 10 karat guld).
Rabatkode:
 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér