Din Konto     Ønskeliste     Blog
Carré Jewellery

Carré Jewellery producerer hovedparten af sine smykker i et harmonisk partnerskab mellem Mahesh Raj Karnikar i Nepal og Shiri Rosenzweig i København – en sjælden og yderst vellykket kombination af to mennesker, der lidenskabeligt forfølger en fælles drøm om at skabe smukke og enestående smykker, alt imens de forsøger at formidle det bedste fra to verdener.

Mahesh Raj Karnikar har ansvaret for at producere størstedelen af Carrés smykker på værksteder i Nepal. Mahesh har ansvaret for såvel produktionen af smykkerne, som for udviklingen af vore produktionsmetoder. Udover produktionsansvaret står Mahesh ligeledes for indkøb af stene og perler fra hele verden.

Uddannelse og træning af personale prioriteres højt af Mahesh Raj Karnikar, og de ansattes velbefindende ligger ham stærkt på sinde. Han har en forståelse for, hvor vigtigt et godt arbejdsmiljø er og sørger derfor for, at de ansatte befinder sig godt i deres arbejde, såvel professionelt som socialt.

Namaste
Namasté betyder "The light in me sees the light in you". Denne smukke nepalesiske hilsen inspirerer os dagligt og minder om, at Carré Jewellerys inspirationskilder i høj grad – men ikke kun - findes i Østen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

og bliv opdateret om nye kollektioner, eksklusive tilbud, kundeevents og meget mere!

Gå ikke glip af vores tilbud