Din Konto     Ønskeliste     Blog
Carré Jewellery

Butikschef hos Carré Jewellery i Lyngby

Carré Jewellery søger en dygtig butikschef til vores butik i Lyngby. Butikken er én af vore 4 butikker i Danmark, som ud over Lyngby ligger i København, Århus og Aalborg. Ud over Danmark har vi butikker i Oslo og Japan.

Jobbet

Som butikschef har du ansvaret for salg og salgsledelse, samt den daglige drift af butikken. Du er en aktiv del af vore kollektionslanceringer og særlige events i butikken. Du referer til vores hovedkontor i indre by hvor vi har design, økonomifunktion og markedsføring.

Din person

Du er æstetiker og interesserer dig for mode, design og/eller kunst. Du er en selvstændig udadvendt person, der brænder for salg. Det er vigtigt for dig, at dine kunder får en god oplevelse og at de bliver kyndigt vejledt under deres besøg i butikken. Du har erfaring med butiksdrift og ledelse fra tidligere job, gerne indenfor mode eller design. Du har en veludviklet ordenssans og har en naturlig interesse for detaljen i dit arbejde.

Vi tilbyder

Din hverdag hos Carré handler i høj grad om smykker med ædelsten i alle afskygninger sat i guld og sølv i vores æstetiske og farverige univers.

Tiltrædelse og løn

Tiltrædelse snarest muligt.

Løn efter kvalifikationer.

Ansøgningen

Du bedes maile din ansøgning snarest muligt og senest 31/1-17, indeholdende en kort beskrivelse af dig selv, dine kvalifikationer, vedlagt foto og CV samt hvorfor du vælger at søge stillingen til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Læs mere om os på www.carre.dk

 

 

Vi søger løbende nye medarbejdere og praktikanter.
Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

og bliv opdateret om nye kollektioner, eksklusive tilbud, kundeevents og meget mere!

Gå ikke glip af vores tilbud